مدت زمان لازم جهت اجرا گذاشتن چک برگشتی، امکان اخذ چک جدید

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۸ #78942362

سلام، خواهش می‌کنم راهنماییم کنید دارم سکته میکنم از نگرانی. من یک چک برای ۱ خرداد داشتم که برگشت خورده و من می‌خوام برم چک برگشتی رو از بانک بگیرم
۱. حالا می‌خوام بدونم چقدر زمان دارم تا چک رو اجرا بذارم؟ از طرفی هم طرف به من گفته ۲.۳ روز یا نهایتا یک ماه کل پول رو میدم بهت، می‌خوام بدونم اگر بهش یک ماه زمان بدم و پولم رو نداد، باز می‌تونم چک رو اجرا بذارم؟ با وجود چک برگشتی و مسدود شدن حساب طرف، می‌تونم ازش یک چک جدید بگیرم بابت همین یک ماهی که قراره بهم پولم رو بده؟ آیا چکش معتبره یا نه؟

مشاوره حقوقی چک
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اگر صیادی باشد میتوانید مستقیما درخواست صدور اجراییه نمایید.

با سلام بله مانعی ندارد لیکن برای آگاهی بیشتر از جزییات تحوه شکات و وصول چک ، می توانید به توسط مشاوره تلفنی تماس گرفته تا به صورت کامل آگاه شوید، موفق باشید

با سلام مانعی ندارد چون بستگی به توافق شما دارد

سلام.
بله امکان پذیر است

سلام بله موردی ندارد میتوانید بعد یک ماه هم دادخواست بدهید.

سلام، وقت بخیر با گذشت یکماه هم همچنان امکان مطالبه برایتان وجوددارد.

با سلام
اعطای مهلت به مدت یک ماه ایرادی ندارد.