مدارک لازم جهت ابطال سندهای بی‌ریشه و نحوه اقدام

پرسیده شده
۶ پاسخ ۹۴ #97337250

سلام وقت بخیر، ممنون از شما بابت مشاوره‌های خوبتون، دادخواست تحریر ترکه دادم، نظریه کارشناسی بهم ابلاغ شده که در متن آن دو مورد ملک ورثه‌ای ذکر شده که انتقال اولیه از مورث به ایشان وجود ندارد، اما به خاطر داشتن سند از ترکه خارج می‌باشد (از طرف بنیاد مسکن و بودن ملک در روستا راحت سند گرفته شده) و به اضافه نظریه کارشناسی ۷ روز ابلاغیه ملاحظه نظریه کارشناسی و اظهار هر مطلبی نفیا یا اثباتا آمده.
۱. کارشناس بهم گفتن اقدام کنم برای ابطال سندهای گرفته شده، باید به شعبه تحریر ترکه اطلاع بدم این موضوع را و مراحل بعد نظریه کارشناسی به چه صورته؟
۲. برای ابطال سندهای گرفته شده باید ابتدا اظهارنامه بفرستم برای طرف‌هام؟
۳. برای دادخواست ابطال سندها چه اقدامی باید انجام بدم و چه ادله‌ای باید بیارم با توجه به اقراری که خود طرف‌ها پیش کارشناس کردند و در متن نظریه کارشناسی این مورد ثبت شده؟

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جهت ابطال اسناد به دادگاه عمومی حقوقی مراجعه کرده و سپس با استناد به رای صادره نسبت به تقسیم ترکه اقدام نمایید.

با سلام موضوع نیازمند بررسی است و در خصوص ابطال اسناد باید به دادگاه مراجعه کنید.

سلام جهت مشاوره دقیق، موضوع شما احتیاج به بررسی بیشتر دارد

سلام ، نیاز به بررسی اسناد و مدارک می‌باشد.

سلام اقرار بالاترین ادله اثبات است هرچند که نوع انتقال در زمان حیات اهمیت دارد که هبه بوده یا بیع یا... و برای ارائه راهکار و نحوه پیگیری نیاز به بررسی دارد

با سلام
پرسش تکراریست. اسناد مزبور و اوضاع و احوال مورد بایستی بررسی گردد، با این حال اگر مورث املاک را با اراده و اختیار خود به دو وارث منتقل نموده و این امر اثبات شود، طرح دعوای ابطال اسناد نتیجه ای در پی نخواهد داشت.