بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

محکومین اعتراض کرده و حال بنده را به مرکز استان خوانده اند؛ چه بگویم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۶ پاسخ ثبت شده

یکسال پیش چند نفر به مغازه اینجانب ریختند کتک کاری کرده اموالم را تخریب و فرار کردند که خوشبختانه موفق به یافتن آنها شده و هر کدام به ۲سال حبس تعلیقی و جزای نقدی و دیه محکوم شدند ولی این محکومین اعتراض کرده و حال بنده را به مرکز استان خوانده اند بنده در مرکز استان چه بگویم؟ آیا حکم دادگاه بدوی تایید می شود .

جمع‌بندی پاسخ وکلا در حال آماده‌سازی

پاسخ‌های وکلا در حال جمع‌بندی است؛ چند لحظه دیگر همین‌جا نمایش داده می‌شود.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

نحوه دفاع شاکی در دادگاه تجدیدنظر استان

در مرحله تجدیدنظر اصل بر عدم نیاز به حضور طرفین است مگر آنکه دادگاه حضور شما را لازم دانسته باشد. در جلسه دادگاه باید با همراه داشتن تمامی مدارک و مستندات قبلی، مانند دادگاه بدوی دفاعیات خود را مطرح و ادله انتساب جرم به متهمان را بیان کنید. تأیید یا رد حکم دادگاه بدوی کاملاً به دفاعیات طرفین و دلایلی که محکومین برای اعتراض آورده‌اند بستگی دارد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
ابراهیم صفری

کارشناس ارشد حقوق

۴٫۷ · ۱۰۵ مشاوره موفق

با سلام
در تجدید نظر نیازی به حضور طرفین نمیباشد مگر اینکه دادگاه تجدید نظر ، حضور طرفین دعوی را در جلسه لازم بداند . لذا شما بایستی با در دست داشتن تمامی مدارک موجود بر حقانیت خود و نیز مطرح نمودن دفاعیات خود ( همانند دادگاه بدوی ) در دادگاه تجدید نظر احقاق حق نمایید .

ویدا سماوات ۸ ماه پیش

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۱۰۱ مشاوره موفق

تجدید نظر نیازی به حضور طرفین نمیباشد مگر اینکه دادگاه تجدید نظر ، حضور طرفین دعوی را در جلسه لازم بداند . لذا شما بایستی با در دست داشتن تمامی مدارک موجود بر حقانیت خود و نیز مطرح نمودن دفاعیات خود ( همانند دادگاه بدوی ) در دادگاه تجدید نظر احقاق حق نمایید .

مصطفی نادریان ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۸ مشاوره موفق

سلام طبق مدارک موجود روی پرونده و بر اساس همون دفاعیات اولیه میتونید از شکایت و ادعای خودتون دفاع کنید

اکرم مانیان
اکرم مانیان
۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۶ · ۲۶ مشاوره موفق

سلام . بستگی به دفاعیات و ادله ی محکومین دارد ... حتما اقدام به اخذ وکیل در آن مرحله بنمایید

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
سعید ستوده پارسا ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱۳۵ مشاوره موفق

ادله خود مبنی بر انتساب اتهام به آنها را ارائه کنید

فریبا محمد ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۴۴ مشاوره موفق

دفاعیات خود را مطرح کنید

۲۲ وکیل متخصص ضرب و جرح آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید