محاسبه ارش یک و دو دهم از یک درصد دیه کامل

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۹ #53873049

با سلام، ممنون میشم مقدار ارش رو محاسبه کنید. برای لیزر به کلینیک مراجعه کردم که دچار سوختگی شدم، جواب معاینات پزشکی قانونی ابهام داره و من متوجه نمیشم دقیقا مقدار ارش چقدر میشه، این متن جواب معاینات هست؛
سوختگی درجه دوم سطحی زیر بغل به میزان خمس یک درصد کل سطح بدن که مشمول ارشی به میزان یک و دو دهم از یک درصد دیه کامل انسان می‌باشد. یکم ابهام داره ولی طبق جمله اولش که گفته خمس یک درصد از سطح بدن یعنی درصدش ۰/۲ هست و طبق فرمول سوختگی درجه ۲: یک (درصد سوختگی × یک)، یعنی در نهایت درصد ارش میشه ۱.۲ که میشه ۱۴ میلیون و ۴۰۰، آیا این محاسبه درسته؟ یا میزان ارش ۱.۲ از (یک درصد) دیه هست که میشه ۱میلیون و ۴۴۰؟
ممنون میشم بفرمایید کدام محاسبه صحیح هست.

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
محاسبه دوم صحیح می باشد.

با سلام
۱.۲ درسته ، محاسبه ریالیتون درست نیست .

سلام محاسبه دوم صحیح به نظر می رسد مطابق متن یک و دو دهم از یک درصد دیه کامل استفاده شده اگر عبارت از یک درصد نبود محاسبه اول صحیح می بود که با توجه به رویه در گزارش پزشکی قانونی برای این میزان سوختگی عبارت از یک درصد زیاده بنظر میاید

بادرود
دیه به صورت یوم الادا محاسبه می شسود