بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

مجازات فحش و تهدید از طریق پیامک چیست؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۴ پاسخ ثبت شده

من جز پیامک شاهد دیگری ندارم؟ ایا پیامک دلیل قانعی برای اثبات حرفای من نیست

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

پیامک‌ها می‌توانند از مخابرات استعلام و مستندسازی شوند و برای ایجاد علم قاضی کفایت کنند؛ مجازات توهین جزای نقدی و شلاق است و تهدید نیز تا ۷۴ ضربه شلاق یا دو ماه تا دو سال حبس دارد.

اینکه پیامک به‌تنهایی برای اثبات شکایت کافی باشد، به نظر قاضی و نتیجه استعلام مخابرات در پرونده شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

اثبات فحاشی و تهدید با پیامک

پیامک می‌تواند به‌عنوان مدرکی برای ایجاد علم قاضی به کار رود و معمولا خود متن پیام برای اثبات جرم کفایت می‌کند. متن پیام‌ها از طریق کلانتری خارج‌نویسی و از اداره مخابرات استعلام می‌شود. مجازات توهین و فحاشی جزای نقدی و شلاق است و طبق قانون مجازات تهدید نیز تا ۷۴ ضربه شلاق یا دو ماه تا دو سال حبس خواهد بود.

منابع: ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی، ماده ۷۴۵ (ماده ۱۶ قانون جرائم رایانه‌ای)

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
سجاد نیستانی
سجاد نیستانی

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۹۲ مشاوره موفق

سلام و احترام.

طبق ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی:
«هر کس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

همچنین در ماده ۷۴۵ (ماده ۱۶ قانون جرائم رایانه ای) قانون، افشای اسرار خصوصی دیگران را جرم دانسته و مجازات آن را تا ۲ سال حبس و جزای نقدی در نظر گرفته است.

لذا شما می تواند با ارائه مدارک محکمه پسند از ایشان به جرم تهدید، مزاحمت و افشای اسرار شخصی طرح شکایت نمایید.
پیشنهاد می کنم در پیگیری اینگونه موارد حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری نمایید.

سربلند و پیروز باشید

امیر ضیغمی ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۷ · ۸۹۰ مشاوره موفق

اگر قاضی به این علم برسد کفایت میکند و معمولا در تهدید و فحاشی از طریق پیامک خود متن پیامک برای اثبات جرم کفایت می کند .

سارا علیپور ۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۶۰۵ مشاوره موفق

سلام
پیامک ها می تواند ادله ای جهت کمک به علم قاضی باشد.

علی اکبر منافی ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۳ مشاوره موفق

پیام ها از اداره مخابرات استعلام می شود و از طریق کلانتری مستند سازی و خارج نویسی شده
و مجازات فحاشی و توهین جزای نقدی و ۷۴ شلاق دارد

۳۲۸ وکیل متخصص توهین و فحاشی آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال