ماموریت همسر شاغل در وزارت بهداشت به تبعیت از همسر کارمند وزارت

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۴ #11901440

با سلام، بنده کارمند پیمانی وزارت نیرو تهران هستم. خانمم مشغول به کار در معاونت بهداشتی دانشگاه همدان هستند، خواستم بپرسم آیا تبعیت از همسر صرفا در مشاغل نظامی مورد استناد قرار می‌گیرد یا در مورد شرایط ما هم صدق می‌کند؟ خانمم چند سال مرخصی بدون حقوق جهت تحصیل گرفتن و اکنون محل کارشان موافقت با ماموریت ایشان به تهران نمی‌کنند با این بهانه که تو در سیستم کلا نبودی و باید فعلا حضور داشته باشی. ما نگران هستیم که نکند با شکایت ما شرایط بدتر شود و دیوان رای منفی بدهد؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام قانون برای تمام مشاغل کشوری است همسر چند ماه صبرکند کنند بعد استقرار میتوانید درخواست خود را مطرح نمایید.

برای تمامی مشاغل خدمات کشوری امکان پذیر است.

با سلام،این قانون در مورد کلیه مشاغل قانون خدمات کشوری است.اما با توجه به شرایط بهتر است همسر شما چند ماهی صبر کنند تا استقرار یابند.

با سلام
بنا به اظهاراتتان بهتر است ایشان چند ماهی در محل فعلی خدمت حضور داشته باشند سپس درخواست خود را ارائه نمایند. خیر چنین امری صرفا در مورد مشاغل نظامی مطرح نیست و در مشاغل قانون مدیریت خدمات کشوری نیز پیش بینی شده است.

با سلام
کارمندان دولت اعم از رسمی و پیمانی با هر گونه تعهدی که به دستگاه مورد خدمت دارند از جمله تعهد خدمت منطقه ای ، در صورتی امکان انتقال به استان های دیگر به جز کلان شهرها و شهرستان های استان تهران و البرز را دارند که اولا کارمند منتقل شونده صرفا کارمند زن متاهل باشد که به تبعیت از همسر برای انتقال اقدام نموده و ثانیا همسر وی در شهر مورد تقاضا شاغل باشد که حکم اشتغال به خدمت در یکی از دستگاه های دولتی یا بخش خصوصی، ارائه ی جواز کسب و .... از مدارک مثبته است . لذا با این شرایط جای نگرانی نیست .

تغییر محل خدمت در قانون خدمات کشوری پیش بینی شده .

باسلام ودرود قانون برای همه است بهتر است خانمتان چند ماهی باشند سپس درخواست به استنادات قانونی مطرح کنند