🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مالکیت بعد از فوت چطور تعیین میشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۱

سلام
سلام وقت بخیر من سال ۹۶ پدرم زمین هاشو بین خواهر و برادرانم تقسیم کرد در بنگاه یه سند کلی به صورت هبه نامه و گفت تا خودم زنده ام مطلق به خودم است تنظیم کرد و سال ۹۹ از هبه نامه پشیمان شد و دوباره در بنگاه یه سند دیگری تنظیم کرد همه ما خواهر و برادر به اسمش زدیم به جز یک خواهرم و سال ۱۴۰۰/۰۶/۳۸ برای خواهرم یک اظهار نامه رجوع از هبه خود برایش فرستاد و تاریخ ۱۴۰۰/۱۰/۱۶ من و برادرم چند قطعه از زمین های پدرم خریدم در بنگاه طی یک مبایعه‌نامه همرا ه با ( مبلغ توافقی و همراه با چند شاهد نوشتیم و دفتر خانه هم یک اقرار نامه) نوشتیم سال ۱۴۰۱/۰۸/۱ خواهرم از همه ما شکایت کرد که هبه نامه درست بوده و زمین ها رو تحویل گرفته بعد از جلسه دادگاهی کل زمین های که در هبه نامه نوشته بود به پدرم رای داد و گفت مال خودشه و رای قطعی هم صادر کردند
بعد از فوت پدرم خواهرم و برادرانه دیگرم برای من و برادرم که سال ۱۴۰۰/۱۰/۱۶ نوشتیم مشکل ایجاد می‌کنند و یا از مون پس بگیرند

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود و احترام
دوست عزیز نیاز به بررسی اوراق میباشد ولیکن در صورتیکه نسبت به موضوع دعوا قبلا رسیدگی شده و دادنامه قطعی نیز صادر گردیده باشد مطابق بند ۶ ماده ۸۴ قانون آیین دادرسی مدنی قرار رد دعوی صادر میگردد و جای نگرانی وجود ندارد کافیه دادنامه قطعی که قبلا صادر شده است را به دادگاه ارائه نمایید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۷,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام جهت راهنمایی بهتر مدارک باید ملاحظه گردد

باسلام
اظهار نظر در اینخصوص نیازمند بررسی مدارک و مستندات است.

درود بر شما ،مستحضر باشید چنانچه طبق تفاسیر شما، تمامی زمین ها با عنایت به رای قطعی دادگاه با اثبات رجوع از هبه،به پدر تحویل شده باشند، زمین هایی که فروخته شده اند، مستند به مبایعه‌نامه متعلق به خریدار یا خریداران خواهد بود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط