بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

ماشینی خریده ام که فروشنده از انتقال سند آن امتناع می کند،چه کار کنم؟

پرسیده شده ۱۰ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

سلام
ماشین خریدم تمام مدارک تحویل گرفتم اما قولنامش رو گم کردم و رسید پول پرداختی دستمه حالا فروشنده از زدن بنام امتناع می کنه و امروز فردا می کنه مثلا بهونه میاره که صاحب سند نیست و مسافرته یا ماموریته و...چکار کنم شکایت کنم و وکیل بذارم رو پروندم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

با توجه به گم شدن قولنامه و داشتن فیش واریزی، باید دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی را علیه فروشنده و مالک رسمی خودرو ثبت کنید.

این مسیر کلی پیگیری قانونی است، اما وضعیت سند و نحوه انتقال خودرو میان واسطه‌ها می‌تواند شرایط دادخواست را تغییر دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

الزام به تنظیم سند با اثبات وقوع بیع

با وجود گم شدن قولنامه، فیش واریز ثمن معامله یک مدرک مهم برای اثبات پرداخت است. شما باید علیه شخص فروشنده و تمام ایادی ماقبل تا رسیدن به مالک رسمی سند خودرو، دادخواست ثبت کنید. خواسته شما در این دادگاه باید اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی باشد. با توجه به پیچیدگی حقوقی اثبات معامله بدون قولنامه، کمک گرفتن از وکیل در این پرونده توصیه شده است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
سید روح اله معزی
سید روح اله معزی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۴ · ۲۱ مشاوره موفق

سلام باید علیه فروشنده و ایادی ماقبل تا مالک سند دعوی اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید . بهتر است برای پیش برد بهتر کار ، وکیل اختیار کنید .

مصطفی عباسی
مصطفی عباسی تأیید‌شده
۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۱٬۱۶۱ مشاوره موفق

با سلام مستند به پرداخت ثمن دادخواست الزام به تنظیم سند علیه فروشنده واسط و مالک رسمی مطرح کنید

۳۲۱ وکیل متخصص کلاهبرداری آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید