بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

مابقی سکه ها با نرخ زمان صدور رای سال ۹۴ قابل پرداخت هستش یا به نرخ امروز؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

با سلام
مهریه همسر من ۱۵۰ تا سکه هستش، بعد از دادخواست فوت کردن و خونوادش اقدام کردن در سال ۹۴ سکه یک میلیون بود، چون فقط مادرش پیگیر بود سهمش گفتم یک سوم میشه و ۵۰ تا سکه رو به صورت نقد دادم یعنی ۵۰ میلیون و پرونده بسته شد چون باباش اون موقع نمی خواست تازه گیا منو از اداره ثبت اسناد به خاطر مهریه ممنوع الخروج کردن رفتم پرسیدم گفتن به خاطر همون پرونده سال ۹۴ هستش هنوز باز مونده و وکیل پرونده اومده تقاضای ممنوع الخروجی کرده ولی نگفتن از بابت مهریه سهم پدرش گفتن مربوط به اون پرونده هستش، سوالم اینجاست که در سال ۹۴ که مادر همسرم به وکیل وکالت داده بود اون موقع بعد از پرداخت ۵۰ تا قضیه تموم شد، توو اداره ثبت اسناد میگن وکیل پرونده همون وکیل سال ۹۴ هستش که اومده ممنوع الخروجت کرده، الان جریان چی میتونه باشه؟؟؟؟؟
ممنون

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

باقی‌مانده سکه‌های مهریه باید به نرخ روز محاسبه و پرداخت شود و هر یک از وراث می‌توانند سهم خود را جداگانه مطالبه کنند. اگر پرداخت قبلی را رسماً در اداره ثبت ثبت نکرده باشید، پرونده همچنان باز مانده و باید مدارک پرداخت را ارائه دهید.

اینکه ممنوع‌الخروجی دقیقاً بابت سهم پدر است یا ثبت‌نشدن پرداخت قبلی، بستگی به پرونده ثبتی شما دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

محاسبه مابقی سکه‌ها به نرخ روز

مهریه به صورت سکه باید به قیمت روز پرداخت شود و امکان پرداخت آن به نرخ سال ۹۴ وجود ندارد. هر یک از وراث زوجه می‌توانند مستقلاً سهم‌الارث خود از مهریه را به اجرا بگذارند. همچنین اگر پرداخت ۵۰ سکه قبلی را به اطلاع اداره ثبت نرسانده باشید، پرونده مختومه نشده و منجر به ممنوع‌الخروجی می‌شود. برای حل مشکل باید مدارک پرداخت قبلی را به ثبت ببرید و وضعیت سهم پدر را استعلام کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
احسان عبدالهی
احسان عبدالهی تأیید‌شده

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱٬۲۹۸ مشاوره موفق

اگر مبلغ مذکور را بصورت حضوری به مادرهمسرتان پرداخته و به اطلاع ثبت نرسانده باشید باید با مراجعه به آن اداره ضمن ارائه سند پرداخت ، نسبت به نیم عشر اجرایی نیز اقدام و پرونده را مختومه نمایید .
ولی اگر درباره الباقی سکه ها ادعایی شده باشد می بایست به قیمت روز بانک مرکزی پرداخت گردد .

سیدمهرداد توسلی ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۸ · ۲۰ مشاوره موفق

بسمه تعالی : فرض سوال مذکور تشخیص شما صحیح است به احتمال بسیارقوی برای مابقی سکه ها از شما شکایت شده زیرا هر یک از وراث مستقلا میتوانند مطالبه نماید و متاسفانه سکه را باید به نرخ روز تهیه و پرداخت کنید زیرا ملاک پرداخت مهریه حین العقد سکه است و در هر زمان شما باید سکه یا معادل قیمت به روز رو پرداخت کنید .(البته توضیحات ذیل را بدقت بخوانید )
دقت کنید موارد شرعی و فقهی مهم شاید برای شما کمک خوبی باشد :
نکات قابل بررسی که توجه شما را به آن جلب میکنم :
۱) در صورت فوت زوجه ، بدون داشتن اولاد نصف اموال زوجه به زوج میرسد و. در صورت داشتن اولاد یک چهارم
۲) تمامی اموال زوجه اعم از جهیزیه و زیور آلات و البسه و هذایای زمان عقد و عروسی که به زوجه داده شده و دیگر اسباب ووسایل ... مشول بند (۱) است.
۳) پرداخت مهریه زوجه متوفی از طرف زوج به تمکن مال زوج قویا بستگی دارد : در صورت تمکن مالی زوج دفعتا واحد
در صورت عدم تمکن و توان در پرداخت دفعتا واحد باید بصورت اقساط ( برابر با توان مالی مکتسبه و محموله ) اخذ گردد و در صورت معسر کلی بودن زوج یا بعبارتی افلاس زوج برابر با قانون افلاس ( تا زمان کسب مال اجرا متوقف خواهد شد//.
۴) براساس اعلام نظر فقها و علمای اعلام و همچنین استفتاء از امام خامنه ایی حفظه الله مهریه زوجه متوفی که وجه رایج بوده تادیه آن به همان نرخ حین العقد باید وده و پرداخت شود >

۱۷ وکیل متخصص مهریه آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید