بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

لطفا مرا راهنمایی کنید که چگونه اقدام به تسویه مبلغ خودرو نمایم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

سلام وقت بخیر،
حدودا یک سال و نیم من از نمایشگاه خودرو، یک دستگاه خودرو اقساطی خریدم، تعویض پلاک به نامه ما ثبت شد ولی برگه سبز و سند، ۱ دانگ به نامه ما و ۵دانگ به نامه شرایط گذار نوشته شد، کلا ۱۳ قسط ۱.۴۰۰ تومانی بود با سود ماهیانه ۴٪ چون چک ندارم که ۱۱ تای آن بی تاخیر حتی ۱ روز پرداخت شد، متاسفانه قسط دوازدهم را نتونستم پرداخت کنم، و چون همزمان با اتمام وقت اجاره آپارتمانم بود، تصمیم گرفتم مبلغی از ودیعه ام رو بدم خودرو رو از رهن در بیارم که بتونم با فروش خودرو پوله بیشتری برای ودیعه بذارم، وقتی صاحب نمایشگاه از این مسئله با خبر شد گفت چه کاریه دوباره پول از شرایط گذار میگیرم برات که بی وسیله نشی، ۳ قسط + ۱۰ میلیون واریزی از طرف شرایط گذار = ۱۴,۲۰۰,۰۰۰ تومان، برای ۱۵ ماه با سود ۴٪، الان ۳ ماه گذشته،۳ تا قسط هم سر وقت دادم، الان تونستم پول جور کنم، میخوام تسویه کنم ولی قبول نمی‌کنند که سود رو کم کنن، سند همچنان همان شرایط ۱ به ۵ دارد و دسته ایشون هست ولی میگه من پولو رو ماشین به شما ندادم، قبول نمیکنه ۱۱,۹۰۰,۰۰۰تومان رو میگه حدوده ۱۸ میلیون باید پرداخت کنی.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

کاهش سود و تسویه پیش از موعد تابع توافق و قرارداد شماست و در صورت توافق بر سود قطعی، الزامی به کسر آن وجود ندارد. برای پیگیری اختلاف می‌توانید به اتحادیه نمایشگاه‌داران یا مراجع قضایی مراجعه کنید.

این شرایط به متن توافق شما بستگی دارد و وجود یا عدم قرارداد کتبی مسیر پیگیری پرونده شما را مشخص می‌کند.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

نحوه تسویه پیش از موعد اقساط خودرو

معامله شما تابع شروطی است که توافق کرده‌اید و چنانچه بر مبنای اقساط و سود قطعی توافق شده باشد، نمایشگاه‌دار الزامی به کاهش سود ندارد. اگر ترتیب تسویه پیش از موعد در قرارداد پیش‌بینی شده باشد طبق همان عمل می‌شود، اما در صورت شفاهی بودن شرایط، می‌توانید از طریق دادخواست مالی در مراجع قضایی اقدام کنید. همچنین قبل از طرح دعوا می‌توانید موضوع را در اتحادیه نمایشگاه‌های خودرو مطرح کرده و در صورت عدم حصول نتیجه، اقدامات انجام‌شده را مبنای پیگیری قضایی قرار دهید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
غلامرضا شاه تقی

کارشناس حقوقی

به نام خدا
مسلما قراردادی برای این موضوع فی مابین شما وجود دارد ...
این ترتیب و تسویه پیش از موعد یا عدم آن ویا خسارت ناشی از آن در این قرارداد پیش بینی شده است یا اگر کلیه شرایط ذکر شده به صورت شفاهی است میتوانید تحت عنوان دعوی مالی و طی دادخواست به مجتمع قضائی محل مراجعه و طی دادخواست مطالبه خود را از نمایشگاه فروشنده مطالبه نمائید . راه دیگر این است که پیش از طرخ دعوی به اتحادیه نمایشگاه های استان مراجعه و موضوع را مطرح کنید این اتحادیه مسلما مرجع حل اختلاف هستند و در صورت عدم کسب نتیجه اقدامات شما در اتحادیه مذکور نیز میتواند مبنای طرح دعوی شما قرار گیرد .

امین احمدی
امین احمدی
۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۶ · ۱۸۸ مشاوره موفق

سلام

معامله شما تابع شرایطی هست که توافق کردید اگر بر مبنای اقساط و سود قطعی توافق کردید فروشنده الزامی به کاهش آن ندارد

۳۸ وکیل متخصص قرارداد آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال