بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

قولنامه رو بگیرم برم از جاعل شکایت کنم یا با کپی میشه کاری کرد؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۱ پاسخ ثبت شده

سلام
وقت همگی بخیر
ما یک زمینی خریده بودیم. ۲۸ سال پیش. فروشنده اصلی فوت شده ولی طی ۲۸ سال پسرش همش میگفت زمین شما فلان جاس تا ۱ ماه پیش که ما فروختیمش به یه املاکی ( که اصلا آدم درستی نیست)
الان معلوم شده زمین ما رو قبلا یکی قولنامه جعل کرده و فروخته به یکی دیگه و در آخر الان زمین و با زمین کناریش ساختنش و شده خونه!!
کپی قولنامه جعلی هم الان دستمه
حالا کسی که از ما زمین رو خریده الان باهاش صحبت میکردیم که بیخیال شو و ما اصل پولو بهت برگردونیم و تو فقط قولنامه ما رو بده بریم از جاعل ها که در دسترس هم هستند ( تا فرار نکردن. چون خودشون اونجا خونه دارن و شاغل سازمان آب اون منطقه اند) شکایت کنیم
میگه نه....۵ میلیون هم سر می‌خوام وگرنه شکایت میکنم
چون شما مال غیر رو فروختید
در صورتی که به ما هم قبلا گفتن زمینتون اینه!!!
لطف کنید این سوالامو جواب بدید!!!؟؟؟
این میشه فروش مال غیر؟؟؟
اینم بگم
این طرف که زمین ما رو قبلا جعل کرده این زمینه همش خرید و فروش شده و قبلا هم یکبار توسط همین املاک که الان از ما شاکیه فروخته شده چون قبلا بهم گفته بود خودش
منم تهدیدش کردم پای خودت هم گیره
ببخشید خیلی زیاد شد

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

برای شکایت و پیگیری در مراجع قضایی، ارائه اصل مدارک به ویژه در جلسه اول دادرسی الزامی است و کپی به تنهایی کفایت نمی‌کند. در مواردی مثل جعل و انتقال مال غیر، تطابق موضوع به نظر دادگاه بستگی دارد و توافق عادلانه می‌تواند نزدیک‌ترین راه باشد.

این قاعده کلی است و الزام ارائه مدارک قطعی است، اما شیوه طرح شکایت به این بستگی دارد که اصل مدارک در اختیار چه کسی باشد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

لزوم ارائه اصل مدارک در دادگاه

برای پیگیری قضایی جعل یا فروش مال غیر، ارائه اصل اسناد و مدارک به خصوص در اولین جلسه دادرسی ضروری است و با کپی صرف نمی‌توان ادعا را پیش برد. در معامله اموال غیرمنقول با اسناد عادی و رسمی، تشخیص جعل، انتقال مال غیر یا معامله معارض بر عهده دادگاه است. با توجه به شرایط، توافق عادلانه می‌تواند سریع‌ترین راه باشد و در غیر این صورت باید با مدارک معتبر اقامه دعوی کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
امید شکرائی فرد

کارشناس حقوقی

با سلام
در مراجع قضاقی ارائه اصل مدارک مستندی خصوصا در جلسه اول دادرسی الزامی است.
در معاملات اموال غیر منقول با اسناد عادی (قولنامه) و اسناد رسمی بترتیب در تطابق امر با جعل ، انتقال مال غیر و معاملات معارض دیدگاه دادگاه لازم الرعایه است.
بنظر در صورت اقرب بودن و صحت گفته های مالک توافق عادلانه و صحیح عاقلانترین و نزدیکترین راه رسیدن به حق است.
در غیر اینصورت اقامه دعوی برابر مقررات اصلح بنظر می رسد.

۶۱ وکیل متخصص جعل آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال