بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

قرار نهایی چگونه ابلاغ میشود؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۴ پاسخ ثبت شده

با سلام
من از خانومی به جرم توهین شکایت کردم دادیاری مرا خواست و مستندات که اسکرین شات از پیامهای واتساپ و صورتجلسه نیروی انتظامی بود ارائه و توضیحات کامل دادم، بعد از چند وقت خانوم را احضار کردند و به ایشان وقت دادن که مدارک خود را ارائه دهد، امروز وقتشان بود و از آنجا که مدرکی برای ارائه نداشتند فقط با دادیار صحبت کردن که بنده از صحبتها بی خبرم، منتها عصر از طریق سامانه الکترونیک در قسمت روند پرونده نوشته بود، برای پرونده شکایت من علیه آن خانوم مبنی بر تهدید و توهین به اشخاص عادی و مزاحمت برای بانوان و اطفال در فضای عمومی و معابر و مزاحمت تلفنی قرار نهایی صادر شد (عین جملات درج شده)، حال سوال بنده این است از کجا بفهمم چه قراری صادر شده و سوال دوم: به نظر شما چه قراری صادر شده؟
قابل ذکر است که اتهامات ایشان در روند پرونده سامانه که تا کنون فقط توهین درج میشده به جملات بالا تغیر پیدا کرد.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

تمام آرا و قرارهای نهایی دادسرا از طریق پیامک اطلاع‌رسانی شده و در سامانه ابلاغ الکترونیک بارگذاری می‌شوند. متن کامل قرار در سامانه قابل مشاهده است و یکی از وکلا احتمال صدور قرار منع تعقیب را مطرح کرده است.

مشاهده روش ابلاغ یکسان است، اما نوع دقیق قرار و علت صدور آن به مستندات و اظهارات طرفین در همان جلسه دادیاری بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

نحوه مشاهده و دریافت قرار نهایی دادسرا

تمامی تصمیمات، آرا و قرارهای نهایی دادسرا از طریق سامانه ابلاغ الکترونیک قوه قضاییه منتشر می‌شوند. پیش از دسترسی به متن، پیامکی حاوی شماره ابلاغیه برای شما ارسال خواهد شد. سپس می‌توانید با ورود به سامانه ابلاغ، متن کامل قرار نهایی را دانلود کرده و نوع آن را ببینید. به نظر یکی از وکلا، احتمال صدور قرار منع تعقیب در این مرحله بالا است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
بیتا اخوان مدرس
بیتا اخوان مدرس

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۲۲۹ مشاوره موفق

با سلام. تمامی آرا دادسراها و دادگاه ها اعم از حکم و قرار به سامانه ابلاغ ارسال می گردد. پیش از آن پیامکی به شماره همراه شما ارسال خواهد شد مبنی بر اینکه ابلاغیه شماره فلان در حساب شما درج شد. سپس شما وارد سایت eblagh.adliran.ir شده و متن قرار نهایی را دانلود و مشاهده کنید

محمد محمدی
محمد محمدی تأیید‌شده
۸ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۴٬۰۹۸ مشاوره موفق

سلان.....تمامی آرا دادسراها و دادگاه ها اعم از حکم و قرار به سامانه ابلاغ ارسال می گردد. پیش از آن پیامکی به شماره همراه شما ارسال خواهد شد مبنی بر اینکه ابلاغیه شماره فلان در حساب شما درج شد. سپس شما وارد سایت eblagh.adliran.ir شده و متن قرار نهایی را دانلود و مشاهده

حسن آرین پور ۸ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۲۱۰ مشاوره موفق

...تمامی آرا دادسراها و دادگاه ها اعم از حکم و قرار به سامانه ابلاغ ارسال می گردد. پیش از آن پیامکی به شماره همراه شما ارسال خواهد شد مبنی بر اینکه ابلاغیه شماره فلان در حساب شما درج شد. سپس شما وارد سایت eblagh.adliran.ir شده و متن قرار نهایی را دانلود و مشاهده

محسن نریمانی ده نوی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۵۳۰ مشاوره موفق

به احتمال خیلی زیاد قرار منع تعقیب صادر شده و به شما ابلاغ می شود.

۲۵۹ وکیل متخصص توهین و فحاشی آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید