بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

قانونا تکلیف این تراس چی میشه؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

۶ واحد هستیم در ۳ طبقه با یک سازنده قرار مشارکت داریم من واحد یک هستم تنها واحدی هستم که ۱۵ متر تراس دارم و در سندم قید شده تراس فقط مورد استفاده طبقه اول میخواستم بدونم تکلیف این تراس چی میشه؟ چون سازنده به من گفته بابت تراس چیزی به شما تعلق نمی گیرد!

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

طبق سند رسمی حق استفاده از تراس منحصراً متعلق به واحد شماست و سایرین حقی در آن ندارند، مگر اینکه در قرارداد مشارکت طور دیگری توافق شده باشد.

اینکه سازنده بتواند سهمی به تراس اختصاص ندهد، به متن قرارداد مشارکت و چگونگی قید این بخش در توافق شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

حق انحصاری استفاده از تراس بر اساس سند

با توجه به اینکه در سند مالکیت حق استفاده منحصراً برای طبقه اول قید شده است، این فضا مختص شماست و دیگران حق استفاده از آن را ندارند. در صورت عدم درج این موضوع در اسناد و قراردادها، تراس جزو مشاعات ساختمان محسوب می‌شود. با این حال مشخص نیست منظور سازنده از تعلق نگرفتن امتیاز چیست، زیرا در صورت توافق صریح در قرارداد مشارکت، حق شما تثبیت شده و جای بحث نخواهد بود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
مهدی مقدس

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

سلام
طبق توضیح شما و با توجه به سند حق استفاده از تراس فقط به شما اختصاص دارد و بنابراین شما منحصرا می‌توانید از تراس استفاده کنید و دیگران حق استفاده ندارند
لیکن شما مشخص نکرده اید منظور از این جمله سازنده که گفته به شما از تراس چیزی تعلق نمی گیرد چیست چنانچه توضیح بدهید امکان پاسخگویی هست.

ابراهیم صفری ۷ سال پیش

کارشناس ارشد حقوق

۴٫۷ · ۱۰۵ مشاوره موفق

با سلام
به گفته شما اگر در قرارداد تعلق تراس به شما قید شده باشد قضیه منتفی است و تنها شما حق استفاده از ان را دارید اما در صورت عدم قید در قرارداد ف جزو قسمتهای مشاع خواهد بود

فردین حسین نژاد
فردین حسین نژاد
۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۸ · ۱٬۲۶۲ مشاوره موفق

با سلام
در صورتی که در سند قید شده باشد مختص شما میباشد در غیر اینصورت جزء مشاعات محسوب گردیده و یا بایستی تخریب گردد

۳۲۲ وکیل متخصص ملکی آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال