قاضی در رای نهایی خود بدلیل تناقض در اظهارات شاهد و سوگند خوردن متهم رای بر برائت داده است،آیا در حق شاکی اجحاف نشده است؟
اگر یک فعل جرمی رخ داده باشد و شاهد در اظهاراتش، واقعه را در کلانتری کلی گفته باشد که متهم، شاکی را هل داده و به زمین خورده و باعث مصدومیت شاکی شده است و درحضور بازپرس، شاهد واقعه را با جزییات بیشتر گفته باشد که متهم دست شاکی را پرت کرده و به قفسه مغازه خورده و مصدوم شده است، در هر دو صورت جرمی از طرف متهم رخ داده است و به تایید پزشک قانونی هم رسیده است ولی قاضی در رای نهایی خود فقط بدلیل تناقض در اظهارات شاهد و سوگند خوردن متهم رای بر برائت متهم داده است.آیا به نظر شما اجحافی درحق شاکی نشده است؟
رسیدگی کیفری مبتنی بر دلایل است و تشخیص اعتبار شهادت شهود با نظر و علم قاضی صورت میگیرد، بنابراین در صورت تناقض در شهادت، صدور حکم برائت ممکن است اما حق تجدیدنظرخواهی برای شاکی محفوظ است.