عنوان دادخواست بابت به دست آوردن مدرک جدید نسبت به حکم قطعی

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۳ #86704501

سلام، در دادگاه بدوی و تجدیدنظر دادگاه حقوقی محکوم شدم. حالا مدارک جدیدی به دست آوردم که خیلی مهمه و قطعا می‌تونه حکم رو بشکنه، با چه عنوانی می‌تونم دادخواست بدم؟ دعوی بطلان سند عادی بود که سند بنده باطل شد.

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست اعاده دادرسی به دلیل یافتن ادله جدید مطرح کنید.

سلام

شما باید اقدا مبه ثبت اعاده دادرسی نمایید

سلام مطابق قانون میتونید اعاده دادرسی کنید

سلام باتوجه به مدارک و مستندات خود داداخواست اعاده دادرسی را مطرح نمایید.

بسمه تعالی، فرض مذکور دادخواست اعاده دادرسی بر اساس مدرک غیر مکتوب در دعاوی قبل رو صادر کنید

با سلام اگر سندی که یافتید مکتوم بوده باشد یعنی در دسترس نبوده و الان به وجود آن اطلاع پیدا کرده اید وفق بند ۷ ماده ۴۲۶قانون آیین دادرسی مدنی ظرف ۲۰روز اعاده دادرسی دهید

با سلام
بایستی دادخواست اعاده دادرسی وفق بند ۷ ماده ۴۲۶ قانون آیین دادرسی مدنی مطرح نمایید.