عموی من همه چیز را انکار کرد و پدر بنده هم ملک را از دست داد از نظر قانونی میشه کاری کرد؟
عموی من حدود ده سال پیش از پدر من خواست که سند ملک خود را بصورت موقت بنام شخصی بزند که مشکل خانوادگی دارد به خاطر ثواب تا بعد از مدتی برگرداند.
پدر من قبول نمیکرد اما عموی من آنقدر اصرار کرد تا پدر من اعتماد کرد و این کار را انجام داد.
در حالی که خانه را قولنامه کرده بود با یکی از اقوام ، که او هم حدود ۲۰ سال بود که پول خانه را پرداخت نکرده بود و در آن زندگی میکرد. و پدر من هم پیگیر نمیشد چون نیاز مالی نداشت.
فرد اول ملک را فروخت ، در نهایت کار به دادگاه کشید و عموی من همه چیز را انکار کرد و پدر بنده هم ملک را از دست داد و هم ۳ سال به حبس محکوم شد.
از شما راهنمایی میخواستم که از نظر قانونی میشه کاری کرد که ما به حق خودمون برسیم.
بسیاری از وکلا معتقدند پس از صدور حکم قطعی و انتقال رسمی اقدام موثری متصور نیست، اما در صورت وجود مدرک، شاهد یا عدم دریافت پول، میتوان برای مطالبه ثمن یا اثبات ادعا تلاش کرد یا از شاکی رضایت گرفت.
اینکه هنوز راهی برای جبران خسارت یا تخفیف مجازات باقی مانده باشد، مستقیما به مدارک، دلایل و شواهد جدید شما بستگی دارد.