بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

عدم رضایت از خانواده و زندگی با مادربزرگ چه عواقبی دارد؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۴ پاسخ ثبت شده

سلام
من پسری هستم ۱۷ ساله از رفتار پدر و مادر ناراضی هستم یعنی من ۳ سال هست که از مدرسه برمی گردم باید حتما برادرم را در خانه نگه داشته و بیرون نروم حتی در تابستان نیز فقط باید برادرم را نگه دارم و بیش تر نقش یک کلفت را دارم تا پسر بزرگ خوانواده آیا می توانم از خانه بروم و دیگر برنگردم (مثلا خونه مادر بزرگم برای همیشه زندگی کنم) و بعد مشکلی برای من پیش نمیاد یا اونا نمی تونن منو به زور برگردونن خونه؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

از نظر حقوقی مانعی برای ترک منزل و زندگی مستقل یا با مادربزرگ وجود ندارد و کسی نمی‌تواند شما را به زور به خانه برگرداند، هرچند از لحاظ خانوادگی توصیه به سازش شده است.

این یک قاعده کلی درباره عدم امکان اجبار شماست، اما شرایط سنی و وضعیت هزینه‌ها و نفقه پرونده شما را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان خروج از منزل و عدم اجبار قانونی به بازگشت

با توجه به سن شما، رشید محسوب می‌شوید و هیچ‌کس نمی‌تواند شما را به زور در جایی نگه دارد یا به زندگی در محل مشخصی مجبور کند. خروج شما از خانه و سکونت نزد مادربزرگ از نظر قانونی مانعی ندارد و خانواده نمی‌توانند شما را به زور برگردانند. با این حال نفقه شما تا سال آینده برعهده پدر است و پس از آن ایشان می‌تواند مانع ورود شما به منزل شود. بنابراین هرچند اجبار فیزیکی وجود ندارد، اما بهتر است عواقب مالی و ارتباطی آن را در نظر بگیرید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
مهشید باوفا

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

با سلام نفقه شما تا سال اینده برعهده ی پدرتان خواهد بود
و پس از ان ایشان هم می تواند مانع ورود شما به منزل شود لذا سعی در سازش داشته باشید

سید روح اله معزی
سید روح اله معزی
۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۴ · ۲۱ مشاوره موفق

سلام سعی کنید که باعث تکدر خاطر پدر و مادر خود نشوید . چون آن ها حق به گردن شما دارند . اما خروج شما از خانه مانعی ندارد و کسی هم نمی تواند شما را به روز در جایی حبس کند یا اجبار به زندگی در محل معینی نماید .

موسی اسماعیلی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۵ · ۱۱ مشاوره موفق

با سلام به لحاظ حقوقی شما رشید محسوب شده و هیچ کس نمی‌تواند برای شما در این خصوص تعیین تکلیف نماید

علی زنجانی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۲ مشاوره موفق

باسلام
احترام پدر و مادر واجب است سعادت شما در گرو دعای پدر ومادر است
اما اگر بخواهید جدا از خانواده زندگی کنید میتوانید و اجباری در آن نیست

۲۰ وکیل متخصص خانواده آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال