عدم تمکین زوجه را چگونه ثابت کنم؟
سلام
خانوم من تیرماه ۹۵ یک بار منزل را ترک کرد اظهارنامه فرستادم برگشت،مجدد منزل را ۲۰ آبان ترک کرد و منزل پدرش رفت
استشهادیه دو نفر از اهالی آپارتمان را گرفتم مبلغ ۳۵۰ هزارتومان پول به حسابش واریز کردم و من اظهارنامه تمکین ارسال کردم ، پس از ۱۰ روز از دریافت اظهارنامه روز بعد به خانه برگشت.
من قصد ارائه دادخواست تمکین داشتم،در حال حاضر که زوجه برگشته ولی حرف مرا گوش نمی دهد و بدون اجازه از من بیرون می رود و مجدد می آید.
با توجه به اینکه اثبات عدم تمکین زن سخت است و الان زوجه به منزل برگشته است ، آیا می توانم دادخواست تمکین بابت این رفتار زوجه بدهم ؟
یک راهی به من بگویید که بتوانم این رفتار زوجه را از طریق قضایی پیگیری کنم
با تشکر
دادخواست تمکین در شرایطی که زوجه پس از اظهارنامه به منزل بازگشته قابل ثبت است، اما اثبات عدم تمکین او بسیار دشوار بوده و به احتمال زیاد دادخواست شما رد خواهد شد.
این نتیجه در صورتی است که زوجه در خانه حضور داشته باشد و وضعیت حضور یا نوع مدارک شما میتواند شرایط پرونده را تغییر دهد.