بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

طلاق پس از استرداد کامل جهیزیه از جانب شوهر نیاز به پرداخت نفقه است؟

پرسیده شده ۹ سال پیش ۱ پاسخ ثبت شده

با سلام
زوجه حدوداً یکماه قبل به طور کامل جهیزیه خود را استرداد کرده است...آیا اگر من در ماه های اینده دادخواست طلاق بدهم باز هم باید نفقه بردازم با علم به اینکه با زوجه در زندگی مشترک نمیباشم؟؟؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

حتی در صورت استرداد جهیزیه توسط همسر، اگر وسایل زندگی را برای او فراهم نکرده باشید همچنان مکلف به پرداخت نفقه هستید، زیرا تهیه اثاثیه منزل بر عهده مرد است.

این یک قاعده کلی است اما تکلیف نهایی شما به وضعیت تهیه وسایل زندگی پس از بردن جهیزیه بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

تکلیف نفقه پس از استرداد کامل جهیزیه

صرف اینکه زوجه جهیزیه خود را مسترد کرده و زندگی مشترک ندارید، الزاماً شما را از پرداخت نفقه معاف نمی‌کند. از آنجا که تهیه مسکن و تمام وسایل زندگی بر عهده شوهر است، در صورتی که وسایل لازم را فراهم نکرده باشید موظف به پرداخت نفقه به زوجه خواهید بود. بنابراین تا زمانی که وسایل زندگی آماده نباشد، این حق برای همسر محفوظ است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

سها آگهی ۹ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۹ · ۲۶۳ مشاوره موفق

در صورتیکه شما وسایل زندگی را فراهم نکرده باشید باید به ایشان نفقه بدهید. زیرا فراهم کردن خانه و اثاث بر عهده مرد است.

۱۹ وکیل متخصص طلاق از طرف مرد آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال