طرق ممکن جهت برخورد قانونی با سازنده ملک متخلف بدون شکایت

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸ #54516857

با سلام وکلای محترم، ساختمانی در شمال کشور که بنده هم یکی از مالکین واحدها هستم تخلفات مهمی داشته که سازنده مدت ۶ سال است که متاسفانه اقدام به گرفتن سند نکرده و اصلا اهمیتی نمی‌دهد. طبقه آخر که خود سازنده ساکن است، غیرمجاز ساخته شده، یعنی شهرداری مجوز ۶ طبقه داده و ایشون ۷ طبقه درست کرده و تعداد ۲ باب مغازه غیرمجاز زیر ساختمان ساخته، پارکینگ ساختمان را هنوز به اتمام نرسانده و در حالت بلاتکلیف رها کرده چون ماده ۱۰۰ جریمه سنگینی در نظر گرفته، ایشون حاضر به پرداخت نیست و محدودیتی که برای ساکنین این آپارتمان وجود دارد اینکه هیچ مالکی نمی‌خواد خودش رو با سازنده درگیر کنه از طریق شکایت. آیا راهی هست که بشه بدون شکایت تخلف سازنده را گزارش کرد و شهرداری یا سازمان‌های دیگر به جای مالکین با ایشون قاطع برخورد کنند تا تکلیف ساختمان و سند مشخص بشه یا راهی جز شکایت نیست؟ منظورم از راه‌حل برای گزارش تخلف به صورت تلفنی یا پیامکی نیست، به صورت ایمیلی نامه بنویسیم بفرستیم تا برخورد کنند، آیا راهی هست؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر در شیوه های مرسوم و معمول طرح دعوا که شخص حضوری و مجدانه پیگیری می نماید نیز حصول نتیجه قابل پیش بینی نیست چه رسد به درخواست از طریق ارسال ایمیل!

سلام برخورد را کمیسیون ماده صد شهرداری انجام داده است و جریمه ملک بر عهده همه ی مالکین است ضمنا گزارش به شیوه مطرح شده متصور نیست