ضرب وجرح زن توسط خانواده همسر با داشتن شاهد و گواهی پزشکی قانونی چه عواقبی دارد؟

پرسیده شده ۹ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده

عرض خسته نباشید
ایا اگر زن از خانواده همسرش شکایت کند که وی را کتک زده اند وگواهی پزشکی و شهود مبنی بر ورود خانواده شوهر به منزلش بیاوردو خانواده شوهر شاهدی برای اثبات کتک نزدنش نداشته باشند ایا متهم می شوند؟
حکم انها تنها دیه است یا حبس؟
اگر مراسم قسامه برگزارشود و زن قسم بخورد که کتک خورده است و خانواده نیز قسم بخورند وی را کتک نزده اند چه؟در این صورت اتهام اثبات می شود؟چه حکمی دارد؟ایا به مرد و خانواده اش تنها دیه تعلق می گیرد؟
لطفا ب سوالم پاسخ دهید بسیار مهم است

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

پذیرش شهادت شهود، اعتبار سوگند و اثبات ضرب و جرح کاملاً به علم و نظر قاضی بستگی دارد. همچنین اگر شهادت شهود دو طرف با هم تعارض داشته باشد، هر دو دلیل از اعتبار ساقط شده و دادگاه به سایر مدارک رسیدگی می‌کند.

اینکه اتهام ثابت شود یا مجازات تعیین گردد، مستقیماً به ارزیابی قاضی از دلایل و عدم تعارض شهادت‌ها بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

نقش علم قاضی و تعارض شهود در اثبات ضرب و جرح

پذیرش شهادت شهود برای اثبات ضرب و جرح و همچنین اعتبار سوگند در دادگاه، کاملاً وابسته به نظر و علم قاضی است. اگر ادله و شهادت شاهدان دو طرف با یکدیگر در تعارض باشند، هر دو دلیل از اعتبار ساقط می‌شوند. در این حالت، دادگاه به سراغ سایر دلایل و مدارک موجود در پرونده خواهد رفت تا واقعیت را تعیین کند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سها آگهی

سها آگهی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۱۷۶ نظر)

بستگی به علم قاضی خواهد داشت که شهادت ایشان پذیرفته شود یا خیر. لذا شرایط و پذیرش سوگند اصلا مشخص نخواهد شد و اعتبار سوگند نیز توسط دادگاه تعیین میشود.

شهریار پورحکیمی

شهریار پورحکیمی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۴۲ نظر)

هرگاه دودلیل باهم متعارض باشند ( یعنی شهادت شاهدان ) هردواز اعتبار ساقط می شوند .‌دادکاه به دلایل دیگررسیدگی میکند

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۹۰ نظر)

سلام.....هرگاه دودلیل باهم متعارض باشند ( یعنی شهادت شاهدان ) هردواز اعتبار ساقط می شوند .‌دادکاه به دلایل دیگررسیدگی میکند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید