شکایت و پیگیری مراکز تعویض پلاک و محل رسیدگی صالح

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۱ #14888367

سلام، جهت پیگیری تخلف در مرکز تعویض پلاک باید به صورت مکتوب به کدام مرجع ارائه داد تا از موضوع پرونده رفع توقیف وتعویض پلاک به نام شخصی غیر از طرف پرونده را پیگیری گردد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

شما میتوانید موضوع را از طریق بازرسی به شماره ۱۹۷ مطرح کنید

می‌توانید با شماره ۱۹۷ تماس بگیرید

با سلام
از مرجع صادر کننده دستور توقیف پیگیری کنید .

سلام شما میتوانید از طریق رئیس همان مرکز یا بازرسی پلیس راهور یا بازرسی فراجا اقدام نمایید.

با سلام از طریق مرجعی که اقدام به توقیف نموده است ، رفع توقیف غیرقانونی را پیگیری کنید.

با سلام
از طریق ریاست همان مرکز یا بازرسی پلیس راهور فراجا موضوع را پیگیری نمایید.

سلام ، از طریق بازرسی پلیس راهور پیگیری کنید.