شکایت واهی زوجه بابت تمرد از دستور مامور و تهدید خانواده زوج

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۶ #55336160

با سلام، همسرم موقع استرداد جهیزیه با توجه به اینکه من حضور نداشتم، فک قفل کرده و به داخل منزل وارد می‌شوند. دقایقی بعد برادرم مطلع می‌شود و به منزل مراجعه می‌کند و از یک مرد که خود را مامور معرفی نموده اما با لباس شخصی بوده میگه شما به چه اجازه‌ای وارد خانه شدید و حکم ورود به منزل را به من نشون بدید اما ایشان اهمیتی به برادرم نمی‌دهند و از نشان دادن حکم خودداری می‌کند و پدر و مادرم که حدود ۸۵ تا ۹۰ سال سن دارند و در طبقه بالایی ما زندگی می‌کنند وقتی متوجه می‌شوند می‌آیند آنجا و ایستاده بودند که چه وسایلی می‌برند، چون تعدادی از اقلام را بنده خریده بودم و فاکتور داشتم و دادگاه اجازه استرداد آن‌ها را به زوجه نداده بود ولی زوجه با همکاری ضابط این اقلام را نیز با خود برده‌اند که مادرم می‌گوید این‌ها را که مال شما نیست چرا می‌بری که مامور به مادرم توهین هم می‌کند و امروز پس از ۴ روز ابلاغ آمده برای برادرم و مادرم و پدرم که خانم بنده شکایت کرده به علت تمرد از مامور و تهدید که خواهان همسر بنده می‌باشد و در ابلاغیه آمده که ظرف پنج روز به شعبه مراجعه کنید و فیش حقوقی جهت ضمانت به همراه داشته باشید و عدم حضور سبب جلب است.
می‌خوام بدونم چه جور شکایتی هست که هنوز به دادسرا جهت اخذ توضیح نرفتند و اتهام معلوم نیست، چرا گفته فیش بیارن؟ پدر و مادر من حدود ۹۰ سالشونه، به زور راه میرن چه برسه بخوان تهدید کنند کسی را.

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
راجع به تمامی جرایم وفق ماده ۲۱۷ قانون آیین دادرسی کیفری پس از تفهیم اتهام، به منظور دسترسی به متهم و حضور به موقع وی، جلوگیری از فرار یا مخفی شدن او و تضمین حقوق بزه دیده یکی از قرارهای تامین کیفری صادر می شود.

سلام همسر شما سمتی برای شکایت با عنوان تمرد از دستور ندارد فلذا برای توهین می بایست مدارک بررسی شود ضمن اینکه بعید است بدون حکم فک فقل و ورود به منزل در چنین مواردی وارد شوند هرچند قابل پیگیری است چنانچه چنین حکمی نداشتند تحت عنوان ورود غیر مجاز قابل اقدام است و برای خروج وسایل که مربوط به ایشان نبوده استرداد متصور است

باسلام، در تمام جرائم کیفری ابتدائا توسط دادسرا از متهمین کفیل یا وثیقه اخذ می گردد.
شما هم می توانید نسبت به مامور کلانتری که توهین کرده است از طریق ۱۹۷ اقدام کنید علاوه بر آن صورتجلسه استرداد جهیزیه می بایست در پرونده استرداد ضمیمه گردد پس بهتر است از این مهم اطلاع پیدا کنید.