بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

شکایت ضرب‌وجرح با قمه با فوت احدی از مشتکی‌عنه

پرسیده شده ۲ سال پیش ۸ پاسخ ثبت شده

با عرض سلام، بنده یک‌سال پیش چند نفری در خیابان با من درگیر شدن و با قمه از ناحیه سر و دست به من ضربه زدند. من شکایت دونفر را کردم و شاهد هم در دادگاه حضور پیدا کردند ولی از تاریخی که بنده شکایت کردم بازپرس فقط به یک نفر از متهمین بلاغ کرد و نفر اصلی به هیچ وجه در جلسه حاضر نشد تا اینکه پرونده به اظهارنظر رفت و دوباره برگشت خورد که چرا نفر دوم رو نخواستید. بازپرس دوباره پرونده را به وقت بیشتر انداخت. هرموقع می‌رفتیم می‌گفتن حکم جلب دادن. تا مدتی بعد متهم تصادف کرد و مرد. حالا پرونده من بدون تکلیف مانده، باید چکار کنم؟ اگر نفر دوم رو می‌خواستن الان واقعیت‌ها مشخص می‌شد.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

با توجه به ارائه دلایل و شهادت شهود، بازپرس موظف به ادامه رسیدگی و صدور تصمیم است و فوت یکی از متهمان مانع پیگیری جنبه خصوصی جرم نمی‌شود. شما می‌توانید با ثبت لایحه، تقاضای تسریع در رسیدگی را مطرح کنید.

این مسیر کلی رسیدگی است، اما چگونگی ادامه پرونده به اقداماتی که برای پیگیری جنبه خصوصی و وضعیت متهم دیگر انجام می‌دهید بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

لزوم درخواست تسریع در رسیدگی و ادامه پرونده

با توجه به اینکه شما شاهد معرفی کرده و دلایل خود را ارائه داده‌اید، بازپرس موظف است رسیدگی به پرونده را ادامه داده و رأی صادر کند. در خصوص متهمی که فوت کرده است، طبق مقررات قرار قانونی صادر خواهد شد اما فوت او تأثیری در جنبه خصوصی جرم و حقوق شما ندارد. همچنین پرونده در خصوص متهم دیگر کماکان به قوت خود باقی است. بهترین اقدام در حال حاضر، تنظیم و ارسال یک لایحه به شعبه بازپرسی برای تقاضای تسریع در رسیدگی است.

منابع: ماده ۱۳ قانون آیین دادرسی کیفری

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۸ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۲ سال پیش
غزال زارعی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۲ · ۴۶ مشاوره موفق

سلام با توجه به تشکیل جلسه و ارائه دلایل از طرف شما پرونده باید تکمیل گردد و بازپرس رای صادر نماید . فوت ایشان تاثیری در خصوص جنبه خصوصی جرم ندارد .

محمد محمدی
محمد محمدی تأیید‌شده
۱۰ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳٬۸۹۴ مشاوره موفق

سلام
حسب یک لایحه تقاضای تسریع در رسیدگی را خواستار شوید

شاهین فیضی ۲ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۳ مشاوره موفق

با توجه به اینکه شما شاهد بردید، در واقع دلیل ارایه دادید. بازپرس هم موظف است رسیدگی را ادامه دهد. لایحه تقاضای تسریع رسیدگی بدهید.

محمد پارسا ۲ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۶ مشاوره موفق

باسلام ، عملا نسبت به نفر دوم که فوت شده است طبق ماده ۱۳ قانون آیین دادرسی کیفری قرار صادر خواهد شد.

نمایش ۴ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
حسین مظاهری تهرانی ۲ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱٬۸۵۱ مشاوره موفق

با سلام
با ارسال لایحه ای تسریع در رسیدگی را درخواست کنید.

سعید قیطانی ۱ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۷۵۶ مشاوره موفق

سلام
تقاضای تسریع در رسیدگی را خواستار شوید

محمدرضا توکلی ۶ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱٬۲۰۰ مشاوره موفق

با سلام تقاضای تسریع در رسیدگی بدهید

لیلا تاجیک ۶ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۳۹ مشاوره موفق

باسلام
تقاضای تسریع در رسیدگی را بکنید..

۹۲ وکیل متخصص کیفری آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال