موضوعتان را بگویید، در چند ثانیه به وکیلِ در دسترس میرسید
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
شکایت در دادسرا عمومی انجام بشه یا نظامی با چه عنوانی؟
پرسیده شده ۵ سال پیش
۳۰ پاسخ ثبت شده
باسلام.
دوماه پیش شعبه دوم اجرای احکام مدنی نامه ایی به کلانتری داده جهت دیدن اسباب منزل فردی جهت تمکین زوجه. زوجه همراه مامور کلانتری به محل رفت ولی بعد از جداشدن مامور کلانتری به همراه زوج که از همکاران بود صورتجلسه ایی واهی و خلاف واقع تهیه و به قاضی ارائه داده تا قاضی رو گمراه و زوجه رو محکوم کنه. زوجه و قاضی این مورد رو فهمیدن و مدارک هست.
جمعبندی پاسخ وکلاهوش مصنوعی
اکثر وکلا معتقدند به دلیل اینکه مأمور در مقام ضابط قضایی عمل کرده، شکایت باید در دادسرای عمومی و تحت عنوان گزارش خلاف واقع مطرح شود. با این حال نظر دیگری نیز مبنی بر صلاحیت دادسرای نظامی یا اعتراض به همان دادگاه وجود دارد.
اینکه مرجع صالح دقیقاً کدام باشد، به ماهیت اقدام مأمور و نقشی که حین تنظیم صورتجلسه داشته بستگی دارد.
آسیه فتاحی امیردهیآنلاینوکیل پایه یک مرکز وکلای قوهقضاییه·۴٫۸
پاسخ هوشمند بنیاد وکلاهوش مصنوعی
شکایت از گزارش خلاف واقع مأمور کلانتری
بیشتر وکلا بر این نظر هستند که مأمور کلانتری در این ماجرا به عنوان ضابط دادگستری عمل کرده و به همین دلیل، رسیدگی به اتهام او در صلاحیت دادسرای عمومی است. عنوان مناسب برای این شکایت، گزارش خلاف واقع اعلام شده است. البته دیدگاه متفاوتی هم وجود دارد که طرح شکایت را در دادسرای نظامی یا اعتراض مستقیم به همان شعبه دادگاه پیگیر پرونده میداند.
این پاسخ بهصورت خودکار تولید شده و جای مشاورهی حقوقی با وکیل را نمیگیرد؛ پاسخهای وکلا در ادامه آمده است.