بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

شکایت بابت پارک ماشین اضافی و نحوه اطلاع از متراژ آن

پرسیده شده ۲ سال پیش ۱۶ پاسخ ثبت شده

سلام وقت بخیر، من در یک آپارتمان ۴طبقه که در هر طبقه یک واحد هست زندگی میکنم، در ضمن واحد ۱و۴ پارکینگ سندی دارند. به تازگی کسی که واحد۴ رو خریداری کرده ادعا میکنه که پارکینگ من بلند هست و ۲ تا ماشین به دلخواه پارک میکنه، در صورتی که صاحب قبلی یک ماشین پارک می کرد و همین مسئله رو از صاحب قبلی خونه پرسیدم، در جواب گفت که فقط یک ماشین میتونه پارک کنه. میشه من رو راهنمایی کنید، به چه طریق میشه فهمید متراژ پارکینگ رو؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

متراژ و ابعاد دقیق پارکینگ در صورتمجلس تفکیکی و سند مالکیت درج شده و از طریق اداره ثبت یا شهرداری قابل استعلام است. همچنین برای پیگیری تخلف پارک خودروی اضافه، می‌توان ابتدا تأمین دلیل کرد و از مراجع قضایی اقدام نمود، مگر اینکه پارک دو خودرو مزاحمتی برای تردد دیگران ایجاد نکند.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

نحوه اطلاع از متراژ پارکینگ و پارک ماشین اضافه

برای اطلاع از متراژ دقیق و موقعیت پارکینگ، باید صورتمجلس تفکیکی ساختمان یا سند مالکیت را بررسی کنید که نسخه آن از طریق اداره ثبت اسناد یا شهرداری نیز قابل پیگیری است. از نظر قانونی هر پارکینگ سندی اصولا برای یک خودرو تعریف می‌شود اما اگر ابعاد اجازه دهد و پارک دو خودرو مزاحمتی برای رفت‌وآمد و تردد سایر واحدها ایجاد نکند، برخی منع قانونی برای آن نمی‌دانند. در صورت ایجاد مزاحمت یا تجاوز به مشاعات، می‌توانید ابتدا درخواست تأمین دلیل داده و سپس از طریق مراجع قضایی بابت رفع مزاحمت شکایت کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۲ سال پیش
مظفر قره شیخ بیات

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

برای حل این مشکل و بررسی متراژ پارکینگ، می‌توانید مراحل زیر را انجام دهید:

۱. **بررسی سند مالکیت**: ابتدا سند مالکیت واحد خود و واحد ۴ را بررسی کنید. در سندها معمولا اطلاعات دقیقی درباره پارکینگ و متراژ آن‌ها درج شده است.

۲. **مراجعه به شهرداری یا اداره ثبت اسناد**: می‌توانید به شهرداری یا اداره ثبت اسناد مراجعه کنید و اطلاعات مربوط به پارکینگ‌ها را دریافت کنید. معمولا نقشه‌ها و مدارکی که متراژ و وضعیت پارکینگ‌ها را نشان می‌دهند، در این مراکز موجود است.

۳. **گفتگو با همسایه‌ها**: از دیگر ساکنین و همسایه‌ها بپرسید که آیا اطلاعاتی در مورد متراژ پارکینگ‌ها دارند یا خیر. ممکن است سابقه‌ای از نحوه استفاده از پارکینگ‌ها و تعداد ماشین‌هایی که معمولا پارک می‌شدند، داشته باشند.

۴. **مشاوره حقوقی**: اگر اختلاف ادامه پیدا کرد و نتوانستید به توافق برسید، می‌توانید با یک وکیل مشورت کنید تا به شما راهنمایی کند و در صورت نیاز، اقدام قانونی انجام دهید.

۵. **ایجاد توافق‌نامه**: در صورتی که اطلاعاتی به دست آوردید، می‌توانید با صاحب واحد ۴ در مورد نحوه استفاده از پارکینگ و تعداد ماشین‌هایی که می‌توانند پارک شوند، توافق کنید.

در نهایت، مستندات و شواهد موجود از اهمیت بالایی برخوردار هستند و می‌توانند به حل و فصل مشکل کمک کنند.

احسان عبدالهی
احسان عبدالهی تأیید‌شده
۲ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱٬۲۲۱ مشاوره موفق

متراژ پارکینگ در صورتمجلس تفکیکی ذکر شده است . البته اگر پارک دو خودرو در پارکینگ منجر به ایجاد مزاحمت برای تردد سایر واحدها نشود منع قانونی وجود ندارد .

مصطفی فودازی ۲ سال پیش

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۱۰ مشاوره موفق

با سلام
چیزی با عنوان طول پارکینگ وجود ندارد و ایشان حق پارک تنها یک خودرو را دارد جهت پیگیری قضایی بهتر است ابتدا تامین دلیل نموده و سپس از طریق مراجع قضایی پیگیری نمایید.

سید اشکان جلالی ۲ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۷۰ مشاوره موفق

بادرود
برای فهمیدن متراژ پارکینگ، ابتدا به سند مالکیت و صورتمجلس تفکیکی و در غیراین صورت سپس به شهرداری یا اداره ثبت مراجعه کنید.

نمایش ۱۲ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
بهنام رفیعی ساران
بهنام رفیعی ساران تأیید‌شده
۴ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۳٬۳۷۷ مشاوره موفق

سلام

موضوع نیازمند بررسی مدارک و اخذ توضیح است

محمدرضا توکلی ۲ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱٬۰۱۱ مشاوره موفق

با سلام این موضوع در گواهی پایان کار ساختمان صورت مجلس تفکیکی و اسناد مالکیت درج شده است

محبوبه سلبی
محبوبه سلبی تأیید‌شده
۲ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۳۷۸ مشاوره موفق

سلام در صورت مجلس تفکیکی ساختمان متراژ قید شده است

مینا امیری ثانی ۲ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۴۷۶ مشاوره موفق

درودبر شما
در صورت مجلس تفکیکی ساختمان متراژ قید شده است

محمد اکبری ۱ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۱۱۰ مشاوره موفق

عرض سلام و احترام، نیاز به بررسی صورت مجلس تفکیکی است.

حسین مظاهری تهرانی ۲ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱٬۸۵۱ مشاوره موفق

با سلام
صورت مجلس تفکیکی را رویت و بررسی نمایید.

سعید قیطانی ۲ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۷۵۶ مشاوره موفق

سلام
باید صورتمجلس تفکیکی را ملاحظه کرد

سارا علیپور ۲ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۴۷۲ مشاوره موفق

سلام وقت بخیر
در صورتمجلس تفکیکی، متراژ قید میگردد

حسن آرین پور ۱ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۲۱۰ مشاوره موفق

با سلام و عرض ادب ،باید صورتمجلس تفکیکی را ملاحظه کرد

محمدرضا حمیدی ۲ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴ مشاوره موفق

مالکین بقیه واحدها شاید به پشت سند واحد ۴ دسترسی نداشته باشند ولی صورت مجلس تفکیکی برای همه یکسان است و متراژ پارکینگ هر واحد نیز در آن قید شده است

علیرضا جباری
علیرضا جباری
۲ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۸ مشاوره موفق

با سلام
متراژ پارکینگ در صورتمجلس تفکیکی ذکر شده است .

امین احمدی ۲ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۸۱ مشاوره موفق

باید سند و صورتمجلس تفکیکی بررسی بشه

۲۳ وکیل متخصص ملکی آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید