شکایت بابت فروش داروهای متادون به صورت آزاد توسط پزشک ترک اعتیاد

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۸ #51512231

شهرستان ما در مازندران یک پزشک کلینیک ترک اعتیاد داره و ایشون داروهارو به عده‌ای از بیماران میدن که در محیط بیرون با قیمت بالا به صورت آزاد بفروشن. دکتر خانواده شهید هست و بیماران رو مجبور به خرید دارو به صورت آزاد می‌کنه با قیمت چند برابر. به علوم پزشکی مازندران گزارش داده شد با مدرک ولی کاری نکردن و به لطف دوستان ما ساقی دکتر داریم و بیماران به خاطر بالا بودن قیمت دارو سراغ مواد میرن و طبق قانون ایشون نباید فروش آزاد داشته باشن. راهکار شما کمکی بزرگ به بیماران هست.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

به نظر امکان اقامه شکایت و پیگیری موضوع از طریق دفتر خدکات قضایی و دادسرای جرایم پزشکی را دارید

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.شما می توانید مراتب را به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گزارش داده تا از طریق آن معاونت نسبت به رسیدگی به تخلفات ایشان اقدام شود

تقاضای ملاقات با دادستانی شهرتان را بدهید و موضوع را مطرح نمایید.

با سلام با توجه جرم انگاری موسع در قانون و آئین نامه مربوطه در این خصوص در خصوص کادر درمان ، در صورت وجود شرایط موضوع قابل پیگیری است.

سلام
از طریق دادسرای نظام پزشکی اقدام بفرمایید

درود بر شما،دوست گرامی مستحضر باشید که می‌توانید با داشتن ادله و مدارک از دادسرای نظام پزشکی اقدام به شکایت نمایید.

سلام
جرم بوده و‌ امکان اقدام قانونی از طریق دادسرای نظام پزشکی وجود دارد.