شکایت بابت صدای سگ بدون ورود آسیب به شخص

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱۰۲ #06779927

اگر سگ من به یکی پارس کنه، می‌تونه شکایت کنه؟ آیا شکایت اون به جایی می‌رسه؟ آسیبی وارد نکرده، می‌تونه مارو پیدا کنه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام بله می‌توانند به جرم ایجاد مزاحمت علیه شما شکایت مطرح کنند.

با سلام. صرف جضور سگ در مجتمع‌های مسکونی گرچه جرم تعریف نشده است لیکن تخلف بوده و حق ندارند لیکن. چنانچه صدای سگ بصورت مستمر باشد از مصادیق ایجاد مزاحمت قلمداد میگردد

سلام اگر مستمر باشد به عنوان مزاحمت بله میتواند

سلام

شکایت صرفا بابت این موضوع بلانتیجه است مگر آنکه مستمر بوده و مصداق مزاحمت شود

بستگی به اوضاع و احوال و جزئیات موضوع دارد؛ در برخی حالات می‌تواند جرم باشد.

سلام، عوعو سگ امری عادی است بخصوص اینکه جهت آن جرم انگاری نشده و اگر به قصد مزاحمت برای اشخاصی مانند خانمها که نوعا از عو عو سگ دچار استرس میشوند نباشد مشکل قانونی ندارد.

با سلام
در صورت فقدان ادله شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.