شکایت از کارفرما بابت ایراد صدمه بدنی غیرعمد کارگر و تکلیف دیه

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲ #29864083

با سلام خدمت وکلای عزیز، خسته نباشید من یک کارگرم، برای رستوران سنتی کار می‌کردم. از آنجایی که کارفرما از کارگر سوءاستفاده می‌کرد، همه کارها به عهده کارگرهای رستوران بود، از جمله کارهای تاسیسات و خیلی از کارهای دیگه که کلا به رستوران داری مربوط نمی‌شد رو ما کارگرها انجام می‌دادیم که من متاسفانه دچار حادثه شدم با برخورد جسم سخت سه تا از مهره‌های کمرم شکست. کارفرما نصفه و نیمه هزینه درمان رو داد، نه بیمه نکرد نه حقوقمون رو کامل داد، حالا من شکایت کردم، یک بیمه داشت، بیمه تهعد نکرد به چند تا دلیل بیمه گفت خسارت رو نمیده، دیه رو حالا باید من چکار کنم؟ ممنون از شما وکلا.

مشاوره حقوقی دیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

شما میتوانید علیه کارفرما شکات نمایید و عدم پرداخت بیمه موجب رفع مسئولیت نیست

با سلام به نظر می رسد از مقررات تامین اجتماعی تخلف شده است و کارفرما مسئول است.

سلام در صورت عدم پرداخت دیه میتوانید علیه کارفرما شکایت نموده و مستقیما از ایشان مطالبه دیه کنید

سلام به طرفیت بیمه مسئولیت و کارفرما اقدام کنید بخشی از دیه را بیمه و مابقی را کارفرما می بایست پرداخت کند

با سلام
حتی اگر بیمه با معاذیر قانونی یا قراردادی مبلغی نپردازد کارفرما خود مسئول جبران خسارت شما خواهد بود.

سلام اگر دلایل بیمه برای عدم پرداخت قانونی باشد خود کارفرما مسیول پرداخت است