شکایت از راننده مقصر و آخرین مالک خودروی مقصر بابت مطالبه خسارت

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۲ #81955198

سال گذشته در یک تصادف خسارتی، راننده خودرو مقصر از صحنه متواری شد و طبق کروکی پلیس تست الکل وی مثبت و هویت وی نامعلوم بود. با توجه به انتقال خودرو به کلانتری، شکایت از مالک اصلی خودرو صورت گرفت که پس از حضور وی در جلسات شورای حل اختلاف، مدعی شد که خودرو را چند سال پیش به صورت وکالتی فروخته است. پرونده به دادگاه ارجاع و در جلسه دادرسی مشخص شد مالک خودرو روز بعد از تصادف وکالت تعویض پلاک را به آخرین خریدار داده است در حالی که خودش قبلا درخواست توقیف خودرو داده و در طول چند سال به سه نفر وکالت فک پلاک را داده است و مدرکی در اثبات فروش خودرو به دادگاه ارائه نکرده است. به دستور قاضی راننده متواری در دادگاه حاضر و اتهام شرب خمر را پذیرفت. طبق نظر قاضی، مالک اولیه بی‌تقصیر و من باید شکایت جدیدی تنظیم و آخرین مالک که خودرو را از کلانتری ترخیص و اقدام به تعویض پلاک نموده و راننده روز تصادف را خوانده شکایت جهت دریافت خسارت بر اساس فرم تامین دلیل نمایم. طبق این شرح حال، خوانده شکایت جهت دریافت خسارت چه کسانی هستند؟ آیا در شکایت جدید، شماره شکایت قبلی نیز ذکر شود؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بایستی آخرین مالک رسمی خودرو و راننده مسبب حادثه را طرف دعوا قرار دهید.

بادرود
همان پرونده توسط خریدار جدید قابل پیگیری است

سلام کسی که توانسته خودرو را ترخیص کند یا مالک قانونی بوده یا نماینده پس ایشان و راننده مقصر حادثه و شخصی که برگ سبز و سند بنامشان است را باید ذکر کنید