بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

شرکت های ثبت از لحاظ قانونی در مورد ثبت محصول به نام یک فرد حقیقی که به اصطلاح ثبت محصول صنعتی نامیده میشود دارای تفاوت و یا محدودیت هستند؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

سلام
به دلیل تفاوت فاحش در هزینه ثبت محصول این سوال مطرح است که آیا انتخاب یک شرکت ثبت دارای اهمیت است یا اینکه شرح و روند وظایف آنها یکسان است.
سوال آخر اینکه آیا بدون نیاز به شرکت های ثبت میتوان روند ثبت محصول، نام تجاری و ... را به سرانجام رسانید؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

شخص حقیقی در صورت داشتن جواز کسب یا کارت بازرگانی می‌تواند شخصاً اقدام به ثبت برند یا طرح صنعتی کند. در خصوص شرکت‌های ثبت نیز در عمل تفاوتی میان آن‌ها وجود ندارد و مهم ثبت‌شده بودن آن‌ها است.

این شرایط کلی است و روند اقدام شما به داشتن مدارک لازم مانند مجوزها یا سپردن کار به شرکت‌ها بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان ثبت طرح صنعتی توسط شخص حقیقی

شخص حقیقی در صورتی که تاجر محسوب شود، یعنی دارای جواز کسب یا کارت بازرگانی باشد، می‌تواند برند یا محصول و طرح صنعتی را شخصاً به ثبت برساند. بنابراین بدون نیاز به شرکت‌های ثبتی نیز امکان پیگیری و به سرانجام رساندن این مراحل وجود دارد. همچنین در صورت تمایل به استفاده از شرکت‌های ثبتی، در عمل تفاوتی میان این شرکت‌ها نیست و ملاک اصلی ثبت‌شده بودن خود آن شرکت است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
بیتا اخوان مدرس
بیتا اخوان مدرس

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۲۲۹ مشاوره موفق

سلام. پاسخ شما از آخر، شخص حقیقی تاجر یعنی شخصی که جواز کسب داشته باشد و کارت بازرگانی، می تواند برند ثبت کند یا محصول طرح صنعتی به ثبت برساند پس امکانپذیر است. سوال اول: در عمل تفاوتی ندارد چه نوع شرکتی باشد مهم این هست که یک شرکت ثبت شده باشد.

حسن آرین پور ۵ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۲۱۰ مشاوره موفق

شخص حقیقی تاجر یعنی شخصی که جواز کسب داشته باشد و کارت بازرگانی، می تواند برند ثبت کند یا محصول طرح صنعتی به ثبت برساند پس امکانپذیر است. سوال اول: در عمل تفاوتی ندارد چه نوع شرکتی باشد مهم این هست که یک شرکت ثبت شده باشد.

سعید قیطانی ۵ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۷۵۶ مشاوره موفق

درود
شخص حقیقی تاجر یعنی شخصی که جواز کسب داشته باشد و کارت بازرگانی، می تواند برند ثبت کند یا محصول طرح صنعتی به ثبت برساند پس امکانپذیر است.

۲۸ وکیل متخصص ثبت شرکت آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید