شرکت تعاونی اعتراض کرده و پرونده به دادگاه تجدیدنظر انتقال یافت تکلیف چیست؟
با سلام و عرض ادب
بنده عضو شرکت تعاونی مسکن فرهنگیان هستم.
قرارداد یک واحد آپارتمان و انباری و پارکینگ دارم.
آپارتمان و انباری را تحویل گرفتم.
ولی شرکت تعاونی از روی لجاجت پارکینگ بنده را تصرف کرده
و تبدیل به انباری بلاصاحب کرده است.
به دادگاه مراجعه و شکایت کردم . رای دادگاه اولیه به نفع بنده صادر شد و حکم قلع و قمع و تخریب و تحویل پارکینگ و اجرت المثل صادر شد.
حال شرکت تعاونی در تجدیدنظر مدعی شده که اختلاف بین شرکت تعاونی و عضو باید از طریق اتحادیه و داوری حل شود و دادگاه صلاحیت قضاوت اختلاف بین عضو و تعاونی را ندارد.
آیا بنده مسیر شکایت را درست انجام دادم یا شرکت تعاونی درست میگن که باید در اتحادیه تعاونی مسکن حل شود؟
لطفا راهنمایی بفرمائید
سپاسگزارم
اصل بر صلاحیت دادگاه برای رسیدگی است، مگر اینکه در متن قرارداد میان شما و تعاونی شرط داوری یا ارجاع اختلاف به اتحادیه ذکر شده باشد. در صورت وجود شرط داوری، صلاحیت با دادگاه نبوده و ممکن است رأی بدوی در تجدیدنظر نقض شود.
اینکه ادعای تعاونی در دادگاه تجدیدنظر پذیرفته شود یا خیر، دقیقا به متن و بندهای قرارداد اولیه شما با تعاونی مسکن بستگی دارد.