بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

شرط ضمن عقد اشتغال زوجه چگونه باید باشد که همسر شاغل نباشد؟

پرسیده شده ۹ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

با عرض سلام
اینجانب بموجب شرط ضمن عقد با اشتغال و ادامه تحصیل همسرم موافقت نمودام که همسرم نیز در یک محیط کاملا فرهنگی مشغول بکار میباشند ولی زمان کاری ایشان بسیار طولانی بوده بطوریکه در ساعت 8 صبح از منزل خارج و ساعت 20 عصر مراجعت می نمایند و زمان اندکی در کنار یکدیگر سپری میکنیم و این امر سبب تزلزل ارکان خانواده شده و موجبات اعتراض بنده گردیده است . را آیا میتوان از لحاظ قانونی نسبت به ساعت کار اعتراض و طرح دعوی نمود؟ شایان ذکر مجدد است که اینجانب با شرط ضمن عقد خود در چهارچوب منطقی مخالفتی ندارم .
با تشکر مجدد.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

منع اشتغال همسر تنها زمانی ممکن است که شغل او به مصالح خانوادگی آسیب بزند یا مخل حیثیت طرفین باشد و هر ادعایی به هر بهانه‌ای پذیرفته نیست. همچنین متن دقیق توافق و اینکه زن در سند ازدواج شاغل معرفی شده یا خیر در نتیجه مؤثر است.

این یک قاعده کلی است و نتیجه پرونده به متن دقیق شرط اشتغال در عقدنامه و میزان تأثیر ساعات کاری بر مصالح خانواده شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان اعتراض به ساعات کاری همسر با وجود شرط اشتغال

با وجود امضای شرط اشتغال، شوهر تنها زمانی می‌تواند مانع کار همسر شود که شغل او مصالح خانوادگی را به خطر بیندازد یا به حیثیت زن و شوهر ضربه بزند. بنابراین شما نمی‌توانید بدون اثبات تزلزل مصالح خانواده، صرفاً با اعتراض به ساعات کار جلوی اشتغال ایشان را بگیرید. علاوه بر این، بررسی دقیق اینکه در سند ازدواج چه توافقی شده و آیا شغل یا شرایط کاری خاصی در آن مشخص شده است یا خیر در امکان طرح دعوی نقش تعیین‌کننده‌ای دارد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
شهریار پورحکیمی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۵۳ مشاوره موفق

 اینکه اختیار شوهر بر منع اشتغال زن محدود به تحقق یکی از این دو شرط است : شغل زن مصالح خانوادگی را تحت الشعاع قرار دهد و یا به حیثیت زن یا مرد خلل وارد آورد. پس در نتیجه هر مردی به هر بهانه ای نمی تواند زن را از اشتغال به شغل محروم دارد

سها آگهی ۹ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۹ · ۲۶۳ مشاوره موفق

بستگی به این دارد که در سند ازدواج در خصوص کار ایشان چه توافقی شده است و آیا ایشان کارمند و شاغل معرفی گشته اند یا خیر.

۳۱۳ وکیل متخصص الزام به تمکین آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال