سند منزل در رهن بانک بوده و صاحب سند فوت کرده دسترسی به ورثه نداریم برای الزام به تنظیم سند از چه طریقی باید اقدام کنیم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۱ پاسخ ثبت شده

دوازده سال پیش خونه خریداری شده و چون در رهن بانک بود به نام نشد و حال صاحب سند فوت شده و ورثه پیدا نمیکنیم و وام تسویه شده بانک هم نامه داده جهت آزادسازی سند . حالا چه راهی هست برای سند زدن و اینکه دادخواستی که به دادگاه باید بدهیم چه چیزی بنویسیم در دادخواست.

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
امیر ضیغمی

امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹۷ نظر)

با درود فراوان
بایستی دادخواست الزام به تنظیم سند به نسبت ورثه متوفی بدهید و بهرحال ورثه ایشان حتی اگر یکنفرشان هم پیدا کنید مابقی را در جریان میگذارد و اگر آدرسی از ایشان ندارید درج کنید مجهول المکان ، متوفی قبر دارد و حتما سوابقی در جایی که دفن شده از یکی از ورثه و اقوام ایشان درج شده است . فقط باید به طرفیت ورثه ایشان اقدام فرمایید .

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید