بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

زیان دیده اگر بخواهد از طریق دادگاه برای افت قیمت اقدام کند، نباید قبل از کارشناس قوه قضاییه ماشین رو به تعمیر گاه ببرد؟

پرسیده شده ۴ سال پیش ۶ پاسخ ثبت شده

سلام. در تصادفی که کردم مقصر بودم و زیان دیده با توجه به کروکی و ضربه به شاسی خواهان افت قیمت بود.‌ آیا زیان دیده اگر بخواهد از طریق دادگاه برای افت قیمت اقدام کند، نباید قبل از کارشناس قوه قضاییه ماشین رو به تعمیر گاه ببرد؟
یا زیان دیده میتواند ماشبن به تعمیرگاه ببرد و بعد از روی کروکی که دارد، خواهان افت خسارت شود و کارشناس روی کروکی نظر دهد؟ .

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

زیان‌دیده می‌تواند قبل از تعمیر خودرو از طریق شورای حل اختلاف درخواست تامین دلیل کند، اما به نظر برخی وکلا، پس از تعمیر نیز بر اساس آثار تعمیر و فاکتورها امکان ارزیابی افت قیمت وجود دارد.

با این حال، امکان اثبات خسارت در وضعیت خاص خودرو و مدارک موجود در پرونده شما ممکن است روال کار را تغییر دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان ارزیابی افت قیمت قبل یا بعد از تعمیر

مطالبه افت قیمت خودرو مستلزم اخذ نظریه کارشناسی رسمی است. بهترین و مطمئن‌ترین روش این است که زیان‌دیده پیش از هرگونه تعمیر، با ثبت دادخواست تامین دلیل در شورای حل اختلاف، میزان خسارت را توسط کارشناس ارزیابی کند. با این حال، طبق نظر برخی وکلا اقدام به تعمیر خودرو پیش از کارشناسی مانع قطعی مطالبه نیست و کارشناس می‌تواند بر اساس گواهی تعمیرگاه، کروکی و آثار به جا مانده نیز افت قیمت را برآورد کند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پارسا خیرخواه ۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۱۷ مشاوره موفق

با سلام

قبل از هرگونه تغییر می بایست از شورا در خواست تامین دلیل کرد تا با ارجاع به کارشناس رسمی خسارت افت براورد شود.

احسان عبدالهی
احسان عبدالهی تأیید‌شده
۴ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱٬۲۵۵ مشاوره موفق

برای مطالبه خسارت و افت قیمت باید نظریه کارشناسی اخذ گردد و با استناد به نظریه مذکور دادخواست تقدیم شود .

غلامرضا صارمی ۴ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۵۷ مشاوره موفق

سلام
ازهرد طریق می ت اند مطالبه خسارت بکند و بعد از تعمیر بر اساس گواهی تعمیرگاه و آثار تعمیر میزان خسارت قابل ارزیابی هست

نمایش ۳ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
محمد محمدی
محمد محمدی تأیید‌شده
۹ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳٬۷۳۶ مشاوره موفق

سلام وقت بخیر
به

به هر دو روش ممکن خواهد بود

حسین مظاهری تهرانی ۸ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱٬۸۵۱ مشاوره موفق

با سلام
بدوا می بایست تامین دلیل و متعاقبا طرح دعوا شود.

گل نوش ملکی
گل نوش ملکی
۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳۶۲ مشاوره موفق

به هر دو روش ممکن خواهد بود

۲۲ وکیل متخصص کیفری آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال