زوجه چند بار میتواند استرداد جهیزیه بزند؟
عرض سلام و ادب
همسرم دو سال قبل استرداد جهیزیه زد و بعد از کش و قوس های فراوان در آخر جهیزیه اش را برد و مامور کلانتری صورتجلسه کرد .. من چند وسیله برقی را قایم کردم مجددا شکایت کرده و لیست سیاهه را ضمیمه کرده ک به شورای حل اختلاف رفتیم و من گفتم بیشتر وسایل را خودم تهیه کردم و حتی وسایلی ک آنها خریداری کردن اقساطش رو خودم دادم ولی متاسفانه هیچ فاکتور و سندی ندارم و از این لیست ۹۰ درصد رو همسرم مسترد کرده چطور دوباره استرداد زده . ؟
با احضار همسرم گزارش اصلاحی زده شد و تمامی اموالی ک از من بود ملزم ب عودت آنها شد و چند وسیله را نیز من ب همسرم دادم امضا گرفتم
پرونده مختومه شد
همسرم برگشت وسایل رو هم آورد
اما مجددا استرداد جهیزیه زده
مگه چند بار میشه استرداد زد اونم ۸ سال گذشته کدوم وسیله عمر طولانی داره ؟؟
من هیچ مدرکی ندارم
اونا سیاهه دارن
آبا محکوم ب مسترد کردن جهیزیه میشم؟
با تشکر
زوجه هر بار که به زندگی مشترک بازگردد و جهیزیه را همراه خود بیاورد، قانوناً حق دارد مجدداً دادخواست استرداد جهیزیه بدهد و این موضوع محدودیتی ندارد.
این یک قاعده کلی درباره مالکیت زن بر جهیزیه است، اما وضعیت پرونده شما به صورتجلسات پیشین و اثبات تلفشدن یا نشدن اقلام بستگی دارد.