بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

زوجه در صورت تمکین نکردن،میتواند به علت عدم حضور بنده،طلاق اخذ نمایند؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۱ پاسخ ثبت شده

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت کارشناسان محترم
همسرم مهریه خود را به اجرا گذاشته و چون بنده توان پرداخت ندارم،فعلا حکم جلب مرا گرفته است،حکم قطعی الزام به تمکین برای ایشان صادر شده ولی تمکین نمیکند،بنده برای اینکه جلب نشوم در شهر دیگری مشغول به کار هستم ولی منزل خودم در شهرمان هست و در این شهر منزل اجاره کرده ام،همسرم هیچ کدام از دلایل عسر و حرج برای طلاق ندارد.
میخواستم بپرسم
اگر ایشان بخواهند تمکین کنند آیا باید خودشان به منزل برگردند؟
یعنی بنده حتما باید حضور داشته باشم یا خودشان باید به منزل بروند؟ و اینکه اگر کلا تمکین نکند،آیا به دلیل عدم حضور بنده امکان دارد که بتواند طلاق بگیرد چون زندگی مشترک از جانب خانومم ترک شده نه من.

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
محمدعلی رضائی برزانی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۷۸۳ مشاوره موفق

اگر زوجه بتواند غیبت متوالی شش ماهه را ثابت کند میتواند به نحو غیابی طلاق بگیرد،
با مراجعه به اطلاعات دادگستری هر سه ماه یکبار سوال کنید ببینید پرونده طلاق به طرفیت شما مطرح شده است یاخیر، ضمنا اگر ثبت نام ثنا ننموده اید ثبت نام کنید تا در صورت ثبت کدملی در پرونده اطلاع رسانی شود و بتوانید قبل از طلاق اعلام حضور و عدم غیبت کنید.

۲۸ وکیل متخصص خانواده آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال