روز اول تمام سهم خود را از فروش ملک گرفته؛ دادخواست بنام هر دو تنظیم شده چون تو قرارداد فروش به نام هر دو نوشته شده، تکلیف چیست؟
با سلام همراه برادرم ۵۰۰۰ متر زمین سهم الارث به قیمت ۲۰۰میلیون فروختیم برادرم ۱۰۰م خود را گرفت و ۱۰۰م سهم بنده را ۳۰م چک داده بود خریدار که وصول نشد و در قرارداد ذکر شده بود که اگر چک وصول نشه شامل ضرر زیان ۵۰ میلیونی و فسخ معامله خواهد شد حال دادگاه حکم فسخ قرارداد را صادر نموده است اکنون جهت اجرا حکم لازمه اش برگشت ثمن معامله همراه چک وصول نشده است اکنون برادرم هم این حکم ذینفع هست
با صدور حکم فسخ معامله، کل ثمن دریافتی باید به خریدار مسترد شود تا زمین بازگردد؛ بنابراین برادرتان نیز باید سهمی را که دریافت کرده پس بدهد.
این یک قاعده کلی پس از فسخ قرارداد است، اما نحوه اجرای حکم و پس گرفتن زمین به متن دادنامه و نحوه دادخواست بستگی دارد.