بنیاد وکلا
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

رفع مسدودی سیم‌کارت و حساب بانکی پس از پرداخت دین به شاکی چگونه ممکن است؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۱۰۲

یک آبگرمکن را از طریق دیوار به مبلغ سه میلیون و پانصد هزار تومان به خریداری در قم فروختم. خریدار پول را واریز کرد و کالا از طریق راننده خطی ارسال شد، اما خریدار ادعا کرد کالا به دستش نرسیده است. پس از این اختلاف، سیم‌کارت‌های من، پدرم و حتی سیم‌کارتی به نام عمویم که سال‌ها در اختیار پدرم بود و هیچ ربطی به موضوع نداشت، مسدود شدند. همچنین حساب‌های بانکی من و پدرم نیز مسدود شد. پشتیبانی اپراتور اعلام کرده مسدودی به دستور قضایی بوده است. پدرم با شاکی صحبت کرد و مبلغ را واریز کرد؛ فیش پرداخت هم موجود است، اما شاکی دیگر پاسخ تماس‌ها را نمی‌دهد و نسبت به رفع مسدودی اقدام نمی‌کند. آیا می‌توان از دادسرای شهر خودمان برای رفع مسدودی اقدام کرد؟ آیا می‌توان به دلیل عدم همکاری شاکی برای رفع مسدودی شکایت کرد؟

۲۳ + ۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پاسخ بنیاد وکلا
پاسخ بنیاد وکلا

پس از پرداخت دین به شاکی، او موظف است فوری نسبت به رفع مسدودی اقدام کند و امتناع از این کار می‌تواند پیامد قانونی داشته باشد.

مسدودی سیم‌کارت و حساب بانکی تنها با دستور مقام قضایی (دادستان یا بازپرس) امکان‌پذیر است، نه صرفاً با دستور رئیس کلانتری؛ بنابراین دستور باید از دادسرای قم صادر شده باشد. مسدود کردن سیم‌کارت عمو که هیچ ارتباطی به پرونده ندارد، بیانگر احتمال تجاوز از حدود قانونی در صدور دستور است.

با در دست داشتن فیش پرداخت، به دادسرای قم (که دستور را صادر کرده) لایحه‌ای مکتوب ارسال کنید و رفع مسدودی را با ارائه فیش درخواست دهید؛ دادسرای محل سکونت شما صلاحیت رفع دستور قضایی قم را ندارد. همزمان می‌توانید شکایت از رئیس کلانتری را به دادسرای انتظامی یا دادگستری استان تهران تقدیم کنید و مسدودی سیم‌کارت عمو را به‌عنوان اقدام خارج از صلاحیت مطرح نمایید.

این پاسخ توسط هوش مصنوعی تولید شده است. لطفاً توجه داشته باشید که ممکن است اطلاعات ارائه‌شده به‌طور کامل دقیق یا قابل اعتماد نباشد. توصیه می‌شود برای تأیید صحت اطلاعات، به مشاوره وکلای مجرب مراجعه کنید.

سلام، تکلیف رفع مسدودی با خودتان است.بایستی به مرجع صادر کننده دستور مسدودی مراجعه نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۷۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
ملکی و املاک شرکت و کسب‌وکار خانواده قرارداد و تعهدات کیفری و جرایم خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۷۲۰,۰۰۰ تومان
۵۹۸,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
ملکی و املاک شرکت و کسب‌وکار ثبت اسناد و املاک قرارداد و تعهدات بانکی و مطالبات
شروع قیمت از
۸۴۰,۰۰۰ تومان
۶۹۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم قرارداد و تعهدات
شروع قیمت از
۶۶۰,۰۰۰ تومان
۵۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم قرارداد و تعهدات خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۷۲۰,۰۰۰ تومان
۵۹۸,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
خانواده قرارداد و تعهدات کیفری و جرایم ملکی و املاک بانکی و مطالبات خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۶۶۰,۰۰۰ تومان
۵۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
بانکی و مطالبات خانواده ملکی و املاک قرارداد و تعهدات کیفری و جرایم خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۷۲۰,۰۰۰ تومان
۵۹۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شرکت و کسب‌وکار ملکی و املاک خانواده داوری و حل اختلاف قرارداد و تعهدات
شروع قیمت از
۶۰۰,۰۰۰ تومان
۴۹۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
ملکی و املاک دیوان عدالت اداری کار و تأمین اجتماعی خانواده کیفری و جرایم خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۶۰۰,۰۰۰ تومان
۵۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
ملکی و املاک ارث و وصیت بانکی و مطالبات خانواده داوری و حل اختلاف خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۷۲۰,۰۰۰ تومان
۵۹۸,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده قرارداد و تعهدات خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۵۸۰,۰۰۰ تومان
۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ارث و وصیت ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده داوری و حل اختلاف
شروع قیمت از
۶۰۰,۰۰۰ تومان
۴۹۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۶۰۰,۰۰۰ تومان
۴۹۸,۰۰۰ تومان
آنلاین
ملکی و املاک شرکت و کسب‌وکار ارث و وصیت بانکی و مطالبات خانواده خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۴۸۰,۰۰۰ تومان
۴۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
ملکی و املاک فضای مجازی و فناوری خانواده کیفری و جرایم قرارداد و تعهدات
شروع قیمت از
۴۲۰,۰۰۰ تومان
۳۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
ملکی و املاک ارث و وصیت بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۴۲۰,۰۰۰ تومان
۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
ارث و وصیت بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم قرارداد و تعهدات خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۴۲۰,۰۰۰ تومان
۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
دیوان عدالت اداری ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده
شروع قیمت از
۴۸۰,۰۰۰ تومان
۴۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
ملکی و املاک ارث و وصیت بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۴۲۰,۰۰۰ تومان
۳۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
خانواده
شروع قیمت از
۴۲۰,۰۰۰ تومان
۳۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم قرارداد و تعهدات خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۶۶۰,۰۰۰ تومان
۵۴۸,۰۰۰ تومان
آنلاین
ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم قرارداد و تعهدات
شروع قیمت از
۴۲۰,۰۰۰ تومان
۳۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
کیفری و جرایم قرارداد و تعهدات شرکت و کسب‌وکار ثبت اسناد و املاک خانواده
شروع قیمت از
۶۰۰,۰۰۰ تومان
۵۰۰,۰۰۰ تومان

با مدارک پرداخت، از همان مرجعی که دستور مسدودی را داده درخواست رفع اثر/رفع دستور بدهید؛ مراجعه به دادسرای شهر خودتان ممکن است برای ثبت درخواست مفید باشد، اما رفع قطعی معمولا با دستور مرجع صادرکننده است؛ همچنین “عدم همکاری تلفنی شاکی” معمولا مبنای اصلی شکایت مستقل نیست و راه مؤثرتر، لایحه رسمی رفع مسدودی با فیش‌ها است

با سلام

هرگونه واریزی به حساب شخص امری اشتباه بوده و باید از طریق صورتجلسه دادگاه و یا محضر اسناد رسمی اقدام می‌شده.

دادسرا یا مرجع صادر کننده دستور توقیف (قم) صالح به رفع توقیف بوده و باید با مستندات پرداخت خود ، لایحه ایی به شعبه مربوطه ارسال و تقاضای رفع توقیف کنید

درود
اولا واریز مبلغ به حساب خریدار اشتباه بوده ثانیا حتما باید از مرجعی که دستور مسدودی داده اقدام نمایید.

با سلام ؛لایحه ای با موضوع درخواست رفع اثر از توقیف حساب بانکی و سیمکارت به جهت پرداخت دین به واحد اجرای احکام مربوطه ارسال کنید.

پاسخ توسط یکی از وکلای بنیاد وکلا

باسلام ودرودبهترین اقدام شما این است که هم‌زمان:
از بانک و اپراتور، مرجع دقیق صادرکننده دستور مسدودی را بگیرید؛
در همان شعبه، درخواست رفع مسدودی فوری ثبت کنید؛
فیش واریز وجه را ضمیمه کنید؛
برای خط عمویتان، درخواست مستقل رفع مسدودی به علت عدم ارتباط با موضوع پرونده ارائه شود؛
اگر مرجع صادرکننده در شهر دیگری است، درخواست را از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی به همان مرجع ارسال کنید.
به نظر من، مهم‌ترین نکته پرونده شما این است که پرداخت وجه از سوی پدر شما باید به‌عنوان جبران کامل مبلغ مورد ادعا اثبات شود و مسدودی سیم‌کارت عمویتان نیز به‌طور مستقل مورد اعتراض قرار گیرد. همچنین پرداخت وجه توسط پدر شما، اگر بدهکار یا طرف معامله نبوده، بهتر است در متن درخواست توضیح داده شود که صرفا برای حل اختلاف و جلوگیری از ادامه ضرر انجام شده و به‌معنای اقرار به ارتکاب جرم یا قبول مسئولیت کیفری نیست.

سلام
بایستی به دادسرای محل شکایت مراجعه نمایید و از طریق شعبه مربوطه پیگیری نمایید . در عدل ایران قسمت اطلاع رسانی پرونده شعبه و دادسرای محل شکایت مشخص است

باسلام به همان مرجع مسدودکننده مراجعه کنید یا لایحه بفرستید

بااحترام.مرجعی که مسدود کرده برای پیگیری مراجعه کنید

درود
از طریق مرجعی که اقدام به مسدود نمودن سیم کارت نموده است باید پیگیری گردد

باید از همان مرجع قضایی درخواست رفع توقیف حسابها را نمایید.

درود کاربر محترم
بهتر بود، شما در معیت شاکی، به مرجع قضایی مراجعه میکردی و همانجا وجه را پرداخت کرده و پرونده را مختومه می کردید ،الان شما باید مرجع قضایی مربوطه را پیدا کرده با مراجعه به مرجع قضایی رسیدگی کننده و درخواست احضار شاکی و استعلام دریافت وجه از شاکی انجام و سپس پرونده مختومه شده و نامه برای رفع مسدودی حسابها و تلفن ها صادر شود.

رفع انسداد سیم‌کارت و حساب بانکی را همراه با فیش واریزی طی لایحه ای به دادگاه قم ارسال کنید

سلام. بعد از پرداخت وجه می توانید با ارائه فیش واریزی و سایر مدارک، درخواست رفع اثر از دستور انسداد را مطرح کنید.

سلام.
اگر پرداخت وجه انجام شده و دین یا اختلاف مالی عملا برطرف شده باشد، رفع مسدودی سیم‌کارت‌ها و حساب‌های بانکی معمولا به‌صورت خودکار انجام نمی‌شود و نیاز به دستور مرجع قضایی صادرکننده دستور مسدودی دارد.
در این وضعیت، بهترین اقدام آن است که با در دست داشتن فیش پرداخت و سایر مدارک، به مرجع قضایی رسیدگی‌کننده به پرونده مراجعه و درخواست رفع مسدودی کنید. اگر پرونده در شهر دیگری تشکیل شده باشد، اصل تصمیم نیز توسط همان مرجع اتخاذ می‌شود؛ هرچند ممکن است بتوان از طریق دادسرای محل سکونت خود، درخواست یا لایحه را ارسال یا پیگیری کرد، اما اختیار لغو دستور معمولا با مرجع صادرکننده آن است.
اگر شاکی پس از دریافت وجه از اعلام رضایت یا اطلاع به مرجع قضایی خودداری کند، این موضوع را نیز می‌توانید به همان مرجع رسیدگی‌کننده اعلام کنید و مدارک پرداخت را ارائه دهید تا دادسرا یا دادگاه مستقلا درباره ادامه یا رفع تامین تصمیم بگیرد. بنابراین، رفع مسدودی صرفا منوط به همکاری شاکی نیست.
در خصوص طرح شکایت علیه شاکی نیز، صرف اینکه پس از دریافت وجه پاسخ تماس‌ها را نمی‌دهد، به‌تنهایی مبنای مسئولیت کیفری یا حقوقی نیست؛ مگر اینکه رفتار وی واجد عنوان قانونی مستقلی باشد که نیازمند بررسی دقیق پرونده و مستندات است.
مدارک و مستندات پرونده، از جمله شماره پرونده، دستور مسدودی، فیش واریز وجه، مکاتبات و پیام‌های رد و بدل شده با شاکی، بهتر است پیش از هر اقدام توسط وکیل بررسی شود.

سلام و احترام؛
بنابراظهارات شما می بایست به واحدی که دستور توقیف و مسدودی داده مراجعه نمائید یا از طریق وکیل پیگیری نمائید.

باسلام
حتی اگر شاکی رضایت داده باشد یا وجه را دریافت کرده باشد، رفع انسداد سیم‌کارت و حساب بانکی فقط با دستور همان مرجع قضایی که دستور مسدودی را صادر کرده ممکن است. اپراتور یا بانک معمولا بدون دستور جدید قضایی اجازه رفع محدودیت ندارند.بنابراین داشتن فیش واریز بسیار مهم است، اما باید به مرجع قضایی ارائه شود، اگر شکایت در قم ثبت شده و دستور مسدودی از دادسرا یا دادگاه قم صادر شده باشد، معمولا باید از همان مرجع قضایی صادرکننده دستور درخواست رفع انسداد کنید، نه دادسرای محل سکونت خودتان.با این حال، می‌توانید در شهر خودتان از طریق:دفاتر خدمات الکترونیک قضایی درخواست یا لایحه ثبت کنید تا به مرجع مربوط ارسال شود.

پاسخ توسط یکی از وکلای بنیاد وکلا

درود
دادخواست رفع مسدودی کارت های بانکی همچنین رفع مسدودی سیم کارت ها می بایست با دستور مقام قضایی دادگاه شهرستان قم صورت پذیرد لیکن تمامی مستندات راجع به پرداختی و واریزی و نیز اگر مستندی در رابطه با سایت دیوار در دست دارید به دادگاه ارائه نمایید

سلام کاربر گرامی خیر باید حضورا به آن شهر مراجعه کنید یا وکیل بگیرید

سلام
با توجه به توضیحات شما ، ظاهرا توسط خریدار شکایت کلاهبرداری مطرح شده است و با دستور مرجع قضایی و توسط پلیس فتا حساب های شما مسدود شده است شما می بایست به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید باید رضایت شاکی اخذ گردد

با سلام،از مرجع دستورردهنده دادسرای قم‌پیگیری و با ارائه فیش واریز و لایحه درخواست رفع مسدودی نمایید.

درود بر شما؛
پس از پرداخت وجه، رفع مسدودی حساب‌ها و سیم‌کارت‌ها منوط به دستور مرجع قضایی صادرکننده قرار است، نه رضایت یا حضور شاکی. با ارائه فیش واریزی و سایر مدارک، می‌توانید از بازپرس یا دادیار رسیدگی‌کننده درخواست رفع اثر از دستور انسداد را مطرح کنید. اگر پرونده در شهر دیگری تشکیل شده باشد، دادسرای محل اقامت شما اصولا صلاحیت صدور دستور رفع مسدودی را ندارد، مگر در حدود نیابت قضایی.

مستندات: مواد ۱۴۸، ۱۴۹ و ۲۱۵ قانون آیین دادرسی کیفری.

پیش از هر اقدام، باید مشخص شود دستور انسداد توسط کدام مرجع و در قالب چه قراری صادر شده است؛ آیا شماره پرونده و شعبه رسیدگی‌کننده را در اختیار دارید؟ بررسی همین موضوع، مؤثرترین راهکار برای رفع فوری مسدودی خواهد بود.

سلام و درود. برای رفع مسدودی باید به مرجع قضایی صادرکننده دستور (دادسرا یا بازپرسی قم) مراجعه و فیش واریز را ارائه دهید؛ شاکی تکلیف قانونی برای رفع مسدودی ندارد و شکایت از او بابت این موضوع معمولا نتیجه‌ای نخواهد داشت.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط

۲,۹۹۷ مشاوره حقوقی دادسرا تا کنون در بنیاد وکلا پاسخ داده شده
۲,۴۹۱ وکیل دادسرا آماده ارائه خدمت در بنیاد وکلا