رد بطلان معامله صوری ملک علی‌رغم ذکر صوری بودن در قرارداد

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۵ #00687728

سلام و عرض ادب، دو نفر در یک قرارداد چندین بار ذکر کردن که فروش ملک صوری بوده و صرفا جهت دریافت وام مسکن هست و هیچ وجهی بابت ثمن معامله رد و بدل نشده. مالک دادخواست اعلام بطلان معامله به جهت صوری بودن داده و قاضی رد کرده و گفته وقتی امضا کردی یعنی فروختی، حتی اگه نوشته باشه معامله صوری هست و ثمن‌ پرداخت نشده. چنین چیزی امکان داره؟ حتی شهود هم در این مورد وجود داشته.

مشاوره حقوقی قرارداد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بر اساس دادنامه ی اصداری شما می توانید تجدید نظر خواهی نمایید و بر مبنای صوری بودن معامله و عدم قصد واقعی نسبت به انتقال مبیع دفاعیات خود را تقدیم نمایید.

با سلام
رای صادره بایستی بررسی گردد، به هرحال جهت نقض دادنامه بدوی بایستی ضمن تقدیم دادخواست تجدیدنظرخواهی، دفاعیات مستند و مستدل خود را ارائه نمایید.

سلام خیر استدلال دادگاه اشتباه و بر خلاف فروض قانونی است

سلام، وقت بخیر میتوانید نسبت به رای صادر تجدیدنظرخواهی نمایید وصرف ذکر صوری بودن در قرارداد خللی به اعتبار معامله وارد نمی کند.

سلام معامله زمانی صوری محسوب میشود که فرد از انجام ان سو قصد داشته باشد مثلا انگیزه فرار از دین یا کلاهبرداری داشته باشد. در غیر اینصورت معامله صحیح و قانونی است

با سلام
با توجه اظهارات شما ، برای نقض رای صادره دفاعیات محکمی تهیه و تجدیدنظرخواهی نمایید .

باسلام ، تنها را این است که نسبت به دادنامه صادر شد تجدیدنظرخواهی کند