بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

در کمال صحت عقلی امضا کرده که پول نقد گرفته حالا می تواند ادعا کند پول نگرفته و ثمن صوری بوده؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

سلام . شوهر من سال ۱۳۹۱ ملکی را خرید و بعد از یکسال در سال ۱۳۹۲ به صورت سند قطعی به نام من کرد البته ما مبایعه نامه با کد رهگیری و مهر و امضا مشاور املاک نوشتیم و ثمن معامله را هم مقطوع ۳۰۰ میلیون زدیم و نحوه پرداخت ۲۸۰ میلیون فی المجلس نقدا پرداخت شد و ۲۰ میلیون زمان دفترخانه پرداخت میشود و شوهرم امضا و اثر انگشت زد و در محضر هم امد و انتقال قطعی سند به نام من زد.بعد از چند سال همسرم درخواست ثمن سوری و باز گرداندن مبلغ معامله را زده که بهش پرداخت نشده .
سوال من اینست ایا دادخواست ایشان به جایی میرسد؟ وقتی در قالب عقد بیع مبایعه نامه رسمی با کد رهگیری نوشته شده و ایشان در کمال صحت عقلی امضا کرده که پول نقد گرفته حالا می تواند ادعا کند پول نگرفته و ثمن سوری بوده؟
چون الان چند سال از این مساله میگذرد شاهدی وجود ندارد

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

اصل بر صحت قرارداد و امضای ثبت‌شده است و با توجه به تنظیم سند رسمی، اثبات صوری بودن ثمن یا عدم پرداخت آن توسط همسر بسیار بعید به نظر می‌رسد.

این یک قاعده کلی است اما نتیجه قطعی بستگی به مدارک و دلایلی دارد که همسرتان برای اثبات ادعایش به دادگاه ارائه می‌کند.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

اثبات صوری بودن معامله پس از انتقال سند

با توجه به اینکه مبایعه‌نامه تنظیم شده و ایشان دریافت ثمن را امضا کرده و سند رسمی را به نام شما انتقال داده است، اصل بر صحت معامله است. احتمال پذیرش ادعای صوری بودن یا عدم دریافت وجه از سوی ایشان بسیار ضعیف و بعید به نظر می‌رسد. با این حال، اگر ایشان بتواند دلایل و شواهد قوی به دادگاه ارائه دهد موضوع بررسی می‌شود، هرچند شما نیز بر اساس اسناد موجود امکان دفاع کامل خواهید داشت.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
احسان عبدالهی
احسان عبدالهی تأیید‌شده

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱٬۲۷۸ مشاوره موفق

با توجه به تنظیم مبایعه نامه و از آنجا که همسرتان متعاقب تنظیم و امضاء بیعنامه ، اقدام به انتقال سند رسمی نیز نموده ، احتمال پذیرش ادعای وی بسیار بعید است مگر آنکه دلایل و شواهدی قوی برای اثبات ادعایش ارائه نماید که حتی در اینصورت نیز امکان دفاع برای شما وجود خواهد داشت .

ابراهیم صفری ۶ سال پیش

کارشناس ارشد حقوق

۴٫۷ · ۱۰۵ مشاوره موفق

با سلام
بنا بفرمایشات شما بزرگوار ، قانونی بودن معامله و نیز تنظیم سند بنام شما ، همسرتان نمیتواند ادعای خویش را اثبات نماید .

حامد دربر ۶ سال پیش

کارشناس حقوقی

اصل بر صحت قرارداد هستش مگر خلافش ثابت شه اینها رو که خودش اومده واگذار کرده بنظرم به جایی نمیرسه

۲۸۵ وکیل متخصص قراردادهای خرید و فروش آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال