بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

در صورت شکایت از طریق دیوان عالی کشور مالک دوم می تواند پارکینگ را از ما بگیرد و در تصرف خودش قرار دهد؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۵ پاسخ ثبت شده

سلام ده سال پیش خانه ای را با پارکینگ قولنامه کردیم که در سند نوشته شد چون پارکینگ در صورتجلسه تفکیکی نیامده نمی تواند در سند بیاید و فروش پارکینگ قولنامه ای است ولی این قولنامه به اندازه سند اعتبار دارد. در حالی که آن خانه جز همان یک پارکینگ پارکینگ دیگری نداشت. مادرم به جای خواهرم و خودش و من قولنامه را امضا کرد در حالی که خواهرم صغیر بود ولی من گواهی رشد داشتم و سند بدون ذکر پارکینگ برای ما صادر شد. بعد از ۶ سال صاحب ملک واحد دیگری را با آن پارکینگ که به ما فروخته بود فروخت و در سند او پارکینگ را آورد. ما بعد از۴ سال که فهمیدیم شکایت کردیم و دادگاه تجدیدنظر به استناد این که نمی توانسته قولنامه ای بفروشد درحالی که به کس دیگر با سند فروخته و این که من پای قولنامه را امضا نکرده ام پارکینگ را به ما برگرداند و در سند ما اورد. حال مالک دوم به ماده ۴۷۷ شکایت کرده و رای به دیوان رفته. آی پارکینگ را از ما می گیرند؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

بیشتر وکلا معتقدند به دلیل تقدم تاریخ خرید، اولویت با شماست و احتمال پس گرفتن پارکینگ یا نقض رأی ضعیف است، اما یکی از کارشناسان احتمال نقض رأی در رسیدگی ماده ۴۷۷ را به دلیل ذکر شدن پارکینگ در سند مالک دوم مطرح کرده است.

این دیدگاه‌ها کلی است و نتیجه پرونده به متن دقیق دادنامه‌ها و نظر قضات در بررسی شرعی ماده ۴۷۷ بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

احتمال کم نقض رأی قطعی پارکینگ

اکثر بررسی‌ها نشان می‌دهد که ملاک اصلی دادگاه‌ها تقدم در تاریخ خرید است و چون شما زودتر پارکینگ را خریده‌اید، شانس طرف مقابل بسیار ضعیف خواهد بود. با این حال، در فرایند ماده ۴۷۷ صرفاً مخالفت رأی قطعی با شرع بررسی می‌شود و یک نظر مخالف نیز وجود دارد که به دلیل درج پارکینگ در سند رسمی طرف دوم، احتمال نقض رأی را ناممکن نمی‌داند. در نهایت تصمیم‌گیری وابسته به نظر قضات دیوان عالی کشور است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

بهنام رفیعی ساران
بهنام رفیعی ساران تأیید‌شده
۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۳٬۴۴۱ مشاوره موفق

سلام
احتمال وصول نتیجه برای ایشان بسیار ضعیف است و اولویت با شما می باشد

سیدمهرداد توسلی ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۸ · ۲۰ مشاوره موفق

بسمه تعالی : توضیح شما بسیار مبهم است لذا بصورت کلی خدمتتان عرض کنم کمیسیون ماده ۴۷۷ فقط به مخالف یا موافق بودن آرا ی قطعی با احکام شرعی رسیدگی مینماید
نظر شخصی بنده با احتمال موضوع پارکینگ به شما نمیرسد و قاعدتا باید به شخص دوم برسد زیرا در قولنامعه شما اسمی از پارکینگ برده نشده ولی در سند شخص دوم ذکر شده و اینکه دلیل و سند معتبری بر اساس اینکه پارکینگ به شما برسد در دست نیست لذا قبول کمیسیون ماده ۴۷۷ درست پذیرش کرده و احتمال زیاد رای نقض میگردد

امیر ضیغمی ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۷ · ۸۹۰ مشاوره موفق

خیر اعتراض ایشان برایشان نتیجه ای ندارد و تقدم تاریخ خرید مهم است که شما زودتر مالک پارکینگ شده اید و جای نگرانی ندارد .

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
شهریار پورحکیمی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۵۳ مشاوره موفق

باتوجه به توضیحات داده شده پارکینگ را ازشما نمی گیرند و ماده ۴۷۷بایگانی میشود

جواد احمدیان ۷ سال پیش

کارشناس ارشد حقوق

با سلام
تقدم در خرید ملاک هستش

۱۴ وکیل متخصص قوانین آپارتمان ها آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال