بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

در صورتی که طلاق از طرف مرد باشد آیا زوجه می تواند پاداش و سنوات زوج را بابت مهریه توقیف کند؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

سلام خسته نباشید شوهرم درخواست طلاق داده .در مورد مهریه هنوز تعیین و تکلیف نشده .با توجه به اینکه کارگر استخدامی هست آیا بعد از اعسار میتونم عیدی و پاداش آخر سالش رو هر سال توقیف کنم . یا فقط یک چهارم حقوقش به من میرسه؟ طلاق توافقی نیست.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

در طلاق از طرف مرد، اجرای طلاق منوط به پرداخت حقوق مالی زن است، اما درباره توقیف عیدی و سنوات اختلاف نظر وجود دارد؛ برخی آن را جزو حقوق دانسته و فقط تا یک‌چهارم قابل توقیف می‌دانند و برخی معتقدند در صورت نبخشیدن مهریه، امکان دریافت آن وجود دارد.

این قاعده کلی است، اما نحوه کسر مطالبات به تصمیم دادگاه و شیوه محاسبه این مزایا در فیش حقوقی همسرتان بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

توقیف عیدی و سنوات بابت مهریه در طلاق

وقتی درخواست طلاق از طرف مرد باشد، ثبت طلاق منوط به تعیین تکلیف و پرداخت تمام حقوق قانونی زوجه از جمله مهریه است. در صورت تقسیط و پذیرش اعسار، میان وکلا اختلاف است؛ برخی پاداش و سنوات را بخشی از حقوق دانسته و معتقدند توقیف آن هم مشمول همان سقف یک‌چهارم حقوق می‌شود. در مقابل، نظر دیگر این است که چنانچه مهریه بخشیده نشده باشد، زن می‌تواند عیدی و پاداش آخر سال شوهر را دریافت و توقیف کند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

علی زنجانی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۲ مشاوره موفق

با سلام
چون پاداش و سنوات نیز بخشی ازحقوق است و درحقوق وی منظور میگردد.لذا درخصوص حقوق تا همان یک چهارم توقیف میشود

شهریار پورحکیمی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۵۳ مشاوره موفق

وقتی شوهر تقاضای طلاق داده ، شما نیازی به اقدام بابت مهریه ندارید . چون طلاق درقبال پرداخت تمام حق و حقوق قانونی شماست .

۱۸۳ وکیل متخصص طلاق از طرف مرد آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال