در صورتی که حکم به تخلیه فوری عین مستاجره صادر شده باشد آیا مستاجر می تواند به بهانه اعتراض نسبت به رای از تخلیه ملک خودداری کند؟
سلام وقت بخیر
خلاصه عرض می کنم خدمتتون. بنده دستور تخلیه فوری منزل اجاره داده شده خودم رو گرفتم. طبق این دستور هفت روز به مستاجر وقت تخلیه داده شد. با این وجود تخلیه انجام نشد. با مآمور به در خونه رفتم. شخص حضور نداشت و خانمشان بودن. تقاضای 3 روز وقت بیشتر دادن. با اکراه و پا در میانی قبول کردم. مآمور صورت جلسه نوشت و در آن مهلت را ذکر کرد و به امضای طرفین رسید.
سوالم اینجاست که آیا در این 3 روز می تونه کاری یا حیله ای به کار ببنده تا بتونه از طریق دادگاه وقت بیشتری برای خودش بخره؟؟
درضمن این رو هم بگم که در اجاره نامه ما یک شاهد و صاحب بانگاه املاک امضا کرده اند؟؟؟؟؟؟ ولی ما دستور تخلیه فوری و اجرای حکم رو داریم!!!!!