بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

در صورتیکه موجر از استرداد مبلغ ودیعه امتناع نماید مستاجر چه اقدامی میتواند انجام دهد؟

پرسیده شده ۱۱ سال پیش ۱ پاسخ ثبت شده

با سلام
باوجودی که یکماه قبل از اتمام قرارداد موجر را در جریان عدم تمدید قرار داد (توسط مسیج به تلفن همراه )ایشان نموده ام وبا توجه به سر رسید اتمام قرارداد ایشان از پرداخت میلغ رهن ب من طفره رفته و شفاها گفته اند تا پیدا شدن مستاجر جدید بمانم..... حال با گذشت 10 روز از اتمام قراردادبا پرداخت مبلغ 15میلیون از 37 میلیون مبلغ رهنم مدعی شده که شما خانه را تخبیه نکرده اید!!!!! و ب دنبال گرفتن ضرر و زیان روزانه درج شده در قرار داد به بهانه ی اینکه شما منزل من را تخلیه نکرده اید هستن !!!
چکار باید بکنم؟؟
هدف موجر به دست آوردن زمان برای پیدا کردن مستجر جدید و همچنین گرفتن ضرر و زیان تا پیدا کردن مستجر جدید از من بوده!!
لازم ب ذکر است ایشان 10 روز بعد از پایان قرارداد به من 15 میلیون از 37 میلیون مبلغ رهنم را داده اند و الان بدنبال گرفتن ضرر و زیان روزشمار این 10 روز هستن.
لطفا من را راهنمایی کنید
متشکر

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۱۱ سال پیش
اکرم فرخ
اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۲٬۰۱۲ مشاوره موفق

به شما پیشنهاد میشود که ضمن تخلیه ی ملک و تحویل کلید آن به شورای حل اختلاف دادخواست استرداد مبلغ ودیعه بدهید و همچنین میتوانید دادخواست مطالبه ی ضرر و زیان در ازای هر روز دیر کرد در تحویل آن تنظیم نمائید.

موید باشید

۱۸۳ وکیل متخصص خلع ید و تخلیه آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال