بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

در صورتیکه رای به نفع فروشنده باشد،پرونده جهت اعتراض در دیوان به چه صورت است و باز هم انقد زمان بر است؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۶ پاسخ ثبت شده

با سلام
اینجانب در تاریخ ۱۳۹۷/۱۰/۱۴ ملکی را خریداری کردم و مبایعه نامه تنظیم شد و در مبایعه نامه بنگاه دار نوشت که باید تا تاریخ ۱۳۹۷/۱۰/۳۰ مابقی ثمن (۵۰ ملیون) را به حساب فروشنده واریز کنم،در غیر این صورت معامله فسخ و مبلغی را که پرداخت کردم،زمانی به من برگشت داده میشود که منزل را بفروش برساند بنده و فروشنده در بنگاه به توافق رسیدیم که ۵۰ ملیون رو یک چک تضمینی بین بانکی به نام فروشنده تهیه و هنگام امضا جهت انتقال تحویل فروشنده دهم.
من هم با فروش طلا و زمین کشاورزی طی دو روز مابقی ثمن را تهیه و به حساب بنگاه دار واریز و همان روز با بنگاه دار رفتیم بانک و چک تضمین شده را بنام فروشنده در تاریخ ۱۳۹۷/۱۰/۲۲ ( ۸ روز قبل از موعد) تهیه کردیم و به فروشنده هم اطلاع دادیم که چک آماده تحویل و لطفا عوارض و مالیات را پرداخت کند که ان شالله در دفتر خانه موقع امضا چک را تحویلش بدهیم
متاسفانه فروشنده به دلیل گران شدن ملک پشیمان شد و گفت که من چک را تحویل نمیگیرم و از خیر فروختن منزل گذشتم
بعد از چندین بار تماس و رفتن در خانه،متاسفانه راضی به انجام نشد
و در نهایت کار به دادگاه کشید و بعد از ۳ جلسه،رای به نفع ایشان داده شد و من هم اعتراض زدم و دادخواست جلب ثالث علیه شهود را دادم
که نهایتا در تجدید نظر،خودم و بنگاه دار و دو نفر دیگر شهود حاظر و خداروشکر هم شهود و هم بنگاه دار به نفع بنده اظهارات خود را ارئه دادند که در نهایت قاضی گفت تا ده روز فرصت توافق میدم و بعد از ده روز دادگاه رای را صادر میکند
لاذم به ذکر است که دادگاه بدوی،منشی قاضی مربوطه،همسر فروشنده بود و به دلیل اعمال نفوذ رای بدوی به نفع فروشنده صادر گردیده بود،دلایل قاضی نسبت به رای این بود که من اسامی شهود را ثبت قضایی نکردم و ملاک دادگاه ثبت اسامی در ثبت قضایی است و دوم اینکه باید پول را واریز میکردم و بعید میداند توافقی نسبت به چک تضمینی و تحویل آن موقع امضا انتقال سند،صورت گرفته باشد
بنده هم در استان قاضی را شکایت کردم و اعتراض زدم رو پرونده که نهایتا دادگاه تجدید نظر بعد از چند ماه وقت رسیدگی داد و شهود را هم خواست که همه حاظر شدیم ...
لاذم به ذکر است که بنده در تاریخ ۱۳۹۷/۱۰/۲۰ اظهار نامه ایی تنظیم و فرستادم که آمادگی خود را اعلام میکنم برای دادن چک به شماره فلان و آقای فروشنده از تعهدات خویش سرباز نمودند.
خواستم بپرسم به نظر شما رای در تجدید نظر به چه صورت میباشد و اگر خدایی ناکرده باز هم حالا به هر دلیلی چه اعمال نفوذ و ...رای به نفع طرف مقابل بود باید چکار کنم؟؟
الان چندین ماه است که منتظر صدور رای هستم و هنوز خبری نشد و دادگاه میگوید به دلیل شلوغی پرونده و تعطیلی بابت کرونا زمان بر است صدور رای.
الان دو سال تمام فروشنده مفت و مجانی نشسته تو خونه و ....
آخر کار اینجانب به کجا ختم میشود
نگرانم بیش از حد
ممنون

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

رأی دادگاه تجدیدنظر قطعی و لازم‌الاجرا است و به دیوان عالی کشور نمی‌رود، مگر اینکه شرایط اعاده دادرسی فراهم باشد. در صورت پیروزی در تجدیدنظر، می‌توانید اجرت‌المثل ایام تصرف فروشنده و خسارات را مطالبه کنید.

قطعیت این رأی یک قاعده است، اما نتیجه نهایی دادگاه به نحوه ارزیابی شهادت شهود و اظهارنامه ارسالی شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

وضعیت اعتراض به رأی دادگاه تجدیدنظر ملکی

رأی دادگاه تجدیدنظر پس از صدور قطعی است و پرونده دیگر برای فرجام‌خواهی به دیوان عالی کشور ارسال نمی‌شود. تنها راه اعتراض به رأی قطعی تجدیدنظر، در صورت رد ادعای شما، فراهم بودن موجبات و جهات قانونی اعاده دادرسی است. اگر رأی دادگاه به نفع شما صادر شود، مالک ملک شناخته می‌شوید و می‌توانید اجرت‌المثل ایام تصرف ملک توسط فروشنده در این مدت را به همراه خسارات مطالبه کنید. نتیجه دادگاه قابل پیش‌بینی قطعی نیست و بستگی به نظر قضات روی اظهارنامه و شهادت شهود دارد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
میثم احمدی
میثم احمدی تأیید‌شده

همیار بنیاد

۵٫۰ · ۴٬۹۱۹ مشاوره موفق

درود بر شما، نظر دادگاه تجدیدنظر قابل پیش‌بینی نیست، ۰را که بستگی به مدارک و شهادت شهود شما خواهد داشت، لکن چنانچه رای بدوی تایید شود، قطعی و لازم‌الاجراست و تنها راه در صورت وجود جهات اعاده دادرسی خواهد بود، لکن چنانچه رای بدوی نقض و به نفع شما صادر شود، اجرت‌المثل دو سال مذکور از محکوم قابل مطالبه خواهد بود.

مرضیه صفدری ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۱٬۰۴۷ مشاوره موفق

شما باید مطابق قرارداد عمل می نمودید و در مدت زمان وجه را واریز نموده و یا موافقت فروشنده جهت دریافت چک دریافت می نمودید. اگر فروشنده جهت فسخ قرارداد اقدام نموده است که قرارداد فسخ شده است در غیر این صورت باید منتظر حکم دادگاه بوده و در صورت صدور رای به نفع شما، شما مالک هستید و میتوانید برای دو سال مطالبه اجره المث هم بنمایید.

رویا مهدوی میمند ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۵ · ۱۳ مشاوره موفق

باسلام
پرونده پس از صدور حکم در مرحله تجدیدنظر قطعی می شود و نمیتوان اقدامی نسبت به آن انجام داد مگر موجبات اعاده دادرسی فراهم باشد .
در صورت صدور رای به نفع شما ، میتوانید اجرت المثل مدتی که سکونت دارد را بهمراه کلیه خسارات مطالبه کنید.

محمدجواد خسرو نوبری
محمدجواد خسرو نوبری
۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳۹۹ مشاوره موفق

با سلام
در صورت صدور رای قطعی به نفع شما ، می توانید اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه نمایید .

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
قدمعلی زینلی ۶ سال پیش

کارشناس حقوقی

سلام باتوجه به گواهی شهود مبنی بر تحقق شرطموصوف وارسال اظهارنامه مبنی بر آمادگی پرداخت الباقی ثمن در تاریخ مقررمعامله قابلیت فسخ نداردواز تاریخ انجام معامله ملک متعلق به شماست انشالله دادگاه حکم به نفع شما خواهد داد .شما پس از صدور حکم اجرت المثل زمان تصرفات را ازتاریخ معامله می توانید مطالبه کنید

فهیمه صیاد ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۵۳۸ مشاوره موفق

درود
نتیجه قابل پیش بینی نیست و رای تجدید نظر قطعی است.

۴۷ وکیل متخصص قراردادهای خرید و فروش آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید