بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

در رد مال شاکی میتونه ادعای بیشتر بکنه یا نه؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

سلام شخصی از انباری سرقت میکنه شاکی شکایت میکنه متهم هم اقرار به سرقت چند بسته سیگار میکنه؛ تو روند دادرسی شاکی یه سری فاکتور ارائه میکنه که کلی چیز سرقت شده اما پس از دادگاه حکم ۱ سال حبس و ۴۰ ضربه شلاق و رد مال همون چند بسته سیگار صادر میشه و نسبت به بقیه اموال حکم برائت؛ حال چطور باید رد مال داده شه تو دادن رد مال شاکی میتونه ادعای بیشتر بکنه یا نه؟
ممنون

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

رد مال فقط به میزانی انجام می‌شود که در دادگاه اثبات شده یا متهم به آن اقرار کرده است و شاکی نمی‌تواند صرفاً با ارائه فاکتور ادعای بیشتری مطرح کند.

این قاعده کلی دادگاه است، اما میزان نهایی مالی که باید بازگردانده شود مستقیماً به ادله و اقرار ثبت‌شده در پرونده وابسته است.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

میزان رد مال محدود به موارد اثبات‌شده است

رد مال صرفاً به میزانی تعلق می‌گیرد که متهم به سرقت آن اعتراف کرده یا از طریق سایر ادله قانونی به اثبات رسیده باشد. صرف ارائه فاکتور از سوی شاکی، دلیلی بر وجود آن اموال در محل سرقت یا بردن آن‌ها توسط سارق محسوب نمی‌شود. بنابراین شاکی نمی‌تواند فراتر از آنچه در دادگاه اثبات یا اقرار شده، ادعای دریافت مال بیشتری داشته باشد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
محمد مافی

کارشناس حقوقی

خیر . رد مال به میزانی است که به سرقت آن اعتراف شده و یا توسط سایر ادله اثبات شده است. صرف فاکتور دلیل بر وجود مال حین سرقت و یا سرقت آن توسط سارق نیست.

ویدا سماوات ۸ ماه پیش

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۹۶ مشاوره موفق

رد مال به میزانی است که به سرقت آن اعتراف شده و یا توسط سایر ادله اثبات شده است. صرف فاکتور دلیل بر وجود مال حین سرقت و یا سرقت آن توسط سارق نیست.

۱۲۸ وکیل متخصص سرقت آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال