بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

در دعوای خانوادگی پای دختر عمه ام تصادفی سوخته،آیا او میتواند علیه من طرح شکایت کند؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

پسر عمه ام با خواهرم تلفنی رابطه داشته،رفتم خونه عمه ام گفتم که یا خواستگاری کنید یا پسره دیگر مزاحمت ایجاد نکنه،پسره شروع به توهین و فحاشی میکنه و درگیری شروع میشود،کف پام با خورده شیشه فلاکس چای بریده میشه و ۴ تا بخیه میخوره،و به ران دختر عمه ام هم چای داغ ریخته میشه البته زیاد نیست و سطحی است اونم موقع جداسازی من با پدرش و برادرش تصادفی ریخته میشود.
ورود به عنف حساب میشود؟قصدم صلح و سازش بود و همسایه بودیم و فامیل؟
دختر عمه ام عروس جایی دیگر هست و شهر دیگری ساکن هست،آیا میتونه بگه من ورود به عنف کردم و به رانش چای داغ ریختم؟لطفا راهنمایی کنید.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

اگر با اجازه وارد منزل شده باشید ورود به عنف منتفی است، اما در صورت شکایت دختر عمه و تایید پزشکی قانونی، بابت سوختگی تصادفی ممکن است به پرداخت دیه محکوم شوید.

این حکم کلی است و مسئولیت نهایی شما بستگی به نحوه اثبات تصادفی یا عمدی بودن سوختگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

رد ورود به عنف و احتمال محکومیت به پرداخت دیه

چون با اجازه وارد منزل شده‌اید، عنوان ورود به عنف در این درگیری مطرح نیست و منتفی است. در مورد سوختگی پای دختر عمه، او می‌تواند شکایت کند و با ارجاع موضوع به پزشکی قانونی پرونده پیگیری شود. چنانچه اثبات نشود که این اقدام عمدی بوده است، صرفا ممکن است به پرداخت دیه محکوم شوید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
هادی رستمی
هادی رستمی

دکترای حقوق

۵٫۰

ورود به عنف حساب میشود؟

ورود به عنف در صورتی است که شما بدون اجازه و زور وارد منزل کسی شده باشید که در این فرض منتفی است
قصدم صلح و سازش بود و همسایه بودیم و فامیل؟
دختر عمه ام عروس جایی دیگر هست و شهر دیگری ساکن هست،آیا میتونه بگه من ورود به عنف کردم و به رانش چای داغ ریختم؟لطفا راهنمایی کنید.

این مورد هم در صورتی که اثبات نشود عمدی بوده تنها ممکن است محکوم به پرداخت دیه شوید

مهدیه چاپاری ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

با سلام و احترام
ورود به عنفی صورت نگرفته با اجازه خودشان وارد منزل شدید و در صورت شکایت و تجویز پزشکی قانونی ممکن است محکوم به پرداخت دیه شود

۱۷۵ وکیل متخصص کیفری آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال