دریافت مجوز بهره برداری از چاه آب زمین کشاورزی چگونه است؟
باسلام
من یک زمین کشاورزی خریدم که صاحب آن سال ۷۸ مجوز حفاری چاه به متراژ ۳۰ متر گرفته
در آن زمان ایشان به جای ۳۰ متر حفاری اقدام به ۸۰ متری حفاری می کند چون از اهالی روستا بوده دیگر اقدام به مجوز بهره برداری نمی کنید و از آن زمان تا دو سال پیش یعنی سال ۹۷ از چاه استفاده شده است
حالا من این زمین را خریدم و اجازه ندارم از آن استفاده کنم تمام پرونده چاه موجوده است در اداره آب استان کرمانشاه فقط چون چاه ۸۰ متره و ۵۰ متر آن غیر مجاز است مجوز نمیدن باید چکار کنم گفتم هر چه جریمه تش باشه میدم اما قبول نکردن راهی و چاره چیست؟
رفع ممنوعیت و صدور مجوز بهرهبرداری در صلاحیت وزارت نیرو است اما به دلیل کمبود آب سفرههای زیرزمینی دریافت آن بسیار دشوار است. در صورت خودداری اداره آب از صدور پروانه، راهکار قانونی طرح شکایت در کمیسیون تعیین تکلیف آبهای زیرزمینی است.
این مسیر کلی اعتراض است اما پذیرش درخواست شما به وضعیت پرونده چاه و نظر کارشناسی در کمیسیون بستگی دارد.