بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

درر جلسه تجویز ازدواج مجدد چه دفاعی میتونم از خودم کنم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

با سلام شوهرم قبلا از من شکایت عدم تمکین کرد با اینکه تو خونه خودش بودم رای دادگاه به این شد که هر دو اخلاق دینی و اسلامی داشته باشیم.
الان جلسه تجویز ازدواج مجدد هس به نظر شما و هرم از شکایت و رای در مورد عدم تمکین تو این جلسه میتونه به نفع خودش استفاده کنه؟؟؟؟منو بعد اون جلسه عدم تمکین خودش آورد گذاشت خونه پدرم و خودش الان پیگیر کارای طلاق هس به نظرتون چه دفاعی از خودم داشته باشم توی جلسه تجویز ازدواج مجدد؟؟؟؟؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

دادگاه تنها در صورتی اجازه ازدواج مجدد می‌دهد که عدم تمکین و نشوز شما ثابت شده و همسرتان تمکن مالی کافی برای اداره دو زندگی و پرداخت نفقه را داشته باشد.

شرایط هر پرونده متفاوت است و نتیجه این جلسه بستگی به وضعیت دقیق پرونده تمکین و نحوه اثبات بیرون ماندن شما از منزل دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

دفاع موثر در دادگاه تجویز ازدواج مجدد

برای صدور حکم تجویز ازدواج مجدد، دادگاه باید نشوز زوجه و عدم تمکین او را احراز کند و شوهر نیز تمکن مالی پرداخت نفقه و مخارج دو زندگی را داشته باشد. اگر در پرونده قبلی تمکین، رای به نشوز شما صادر نشده باشد شوهر نمی‌تواند از آن به نفع خود برای ازدواج مجدد استفاده کند. همچنین اگر ایشان شما را از منزل بیرون کرده است، می‌توانید با طرح دعوی نفقه آمادگی خود برای تمکین را نشان دهید و در جلسه ازدواج مجدد به این موضوع و عدم تمکن مالی همسر استناد کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
ابراهیم صفری

کارشناس ارشد حقوق

۴٫۷ · ۱۰۵ مشاوره موفق

با سلام
دادگاه حکم ازدواج مجدد را در صورتی میتواند به زوج بدهد که زوجه تمکین ننماید و ناشزه گی ایشان برای دادگاه محرز شود و همچنین زوج ( نفقه و مخارج ) زوجه را بطور کامل پردخت نماید و تمکن مالی برای پرداخت هزینه های دو منزل جداگانه را داشته باشد ( همسر اول و همسر دوم ) .
اگر چنین شرایطی فراهم شود دادگاه حکم ازدواج مجدد را خواهد داد لذا بایستی روی این موارد اقدام نمایید .

سیده ملیحه سادات حسینی ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۱ مشاوره موفق

به مهر
در مورد دعوی تمکین اگر دلیلی بر خوف و ضرر جسمی و موارد خاص نباشه دادگاه همیشه رای به تمکین صادر می نماید و در اجراییه در معیت یک مددکار به منزل مشترک می روید و گزارش تهیه می شود در مانحن فیه توضیح ندادید کامل که به چه صورت عمل شده
اگر ایشان شما را از منزل مشترک بیرون کرده می بایست دعوی نفقه مطرح نمایید
که این دعوی نفقه نشان از رضایت شما به تمکین نیز دارد و در جلسه ازدواج مجدد می تونید استفاده کنید

۱۵۸ وکیل متخصص الزام به تمکین آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال